Temptationnn: Déze verleider en verleidster zijn zoenend gespot na de opnames

temptation island verleider verleidster

De vrijgezelle verleiders en verleidsters van Temptation Island hebben maar één missie: stoken, stoken en nog eens stoken. Ze proberen met man en macht de koppels te laten zwichten voor hun charmes. Toch lijkt het erop dat de singles na de opnames de smaak van het verleiden te pakken hebben en ook elkáár gaan verleiden. Het Instagram-account Team Tempa deelt namelijk een video waarin twee verleiders een setje lijken te zijn.

Op de video is te zien hoe de twee niet van elkaar af kunnen blijven tijdens een avondje uit. Wel lijkt het erop dat het filmpje al eerder is gemaakt nu er natuurlijk vanwege de corona-maatregelen helemaal geen sprake meer kan zijn van uitgaan.

LEES OOK:
Eindelijk: Temptation Island Arda vertelt meer over relatie met verleidster Amber

Verleider en verleidster

Als verleiders en verleidsters na de opnames met elkaar gaan feesten kan het natuurlijk gebeuren dat ze een oogje krijgen op elkaar. Dat gebeurde ook bij verleider Joris en verleidster Angelique. Volgens Team Tempa hebben zij het ook ná de opnames van het programma heel gezellig gehad met elkaar. Het bewijs? Op een uitgelekte video is te zien dat de twee het er flink van nemen en uitgebreid staan te kopkluiven.

De tekst gaat verder onder de video.

Bas en Nikki

Eerder gingen er geruchten rond over een eventuele relatie tussen twee andere singles. Verleider Bas en verleidster Nikki zouden elkaar helemaal gevonden hebben. Het koppel deelde meerdere foto’s op Instagram waaruit overduidelijk bleek dat de twee meer in elkaar zien en letterlijk en figuurlijk de lakens delen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Instagram | Beeld: Temptation Island