VIVA.nl is vernieuwd!

Hoera, VIVA.nl heeft een nieuw jasje gekregen! En nog een bijzonder leuke ook, al zeggen we het zelf. Maar behalve een nieuwe look is er nog meer veranderd, want VIVA.nl is nu nóg beter ingericht om jullie te voorzien van alles wat je wilt lezen. Tijd om je bij te praten over al het nieuws dat onze website te bieden heeft.

VIVA shop
Nieuw op VIVA.nl is onze VIVA shop. Hier vind je niet alleen de favoriete producten van de redactie, ook kun je hier direct alle artikelen aanschaffen die in het blad staan. Scheelt een hoop zoekwerk! Check de shop hier.

VIVA400
VIVA400 is hét platform en netwerk voor en door ambitieuze en ondernemende vrouwen, die inspireren door wie ze zijn, wat ze doen en wat ze bereiken. Op onze nieuwe website word je gedurende het hele jaar op de hoogte gehouden van het proces rondom de VIVA400. Vanaf deze week kun je hier jezelf of iemand anders nomineren voor dé lijst van het jaar.

VIVA voordeel
Onder VIVA voordeel houden we je op de hoogte van alle exclusieve deals die VIVA speciaal voor jou selecteert. Daarnaast zijn er op VIVA.nl altijd leuke winacties, ook die vind je onder VIVA voordeel.