VIVA’s testpanel: justnuts

Daar sta je dan voor de automaat op werk, je bent je appel vergeten en je hebt enkel keus uit gevulde koeken, chocolade of chips. En dat terwijl je zo’n behoefte hebt aan iets gezonds. Herkenbaar? Ga dan eens op de gezonde snacktour en probeer via VIVA’s testpanel de nieuwe fruit, grain & nut bars van justnuts.

Justnuts: gezond, biologisch & Fairtrade
De bars van justnuts (Apple & Cinnamon, Coconut en Cranberry) zitten vol met dadels, spelt, noten en gedroogd fruit. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch en Fairtrade als dat zinvol is.

De belangrijkste opdracht bij het maken van een lekker en gezond tussendoortje was voor justnuts om een voedzame reep te produceren. Eentje zonder suiker, tarwebloem en andere intensief bewerkte ingrediënten. Voordelen hiervan zijn dat het je bloedspiegel laag houdt en het zijn energie gelijkmatig afgeeft. Daarnaast zitten de bars vol met ijzer, vitamine B en E. Het perfecte gezonde en lekkere tussendoortje dus!
Test de gezonde fruit bars van justnuts
VIVA testpanel

Het VIVA testpanel is iets gewijzigd. Om jullie zo goed mogelijk te bedienen hebben we onze krachten gebundeld op hettestpanel.nl. Op deze site hoef je je maar éénmalig te registreren om zo voor verschillende testpanels op de hoogte gehouden te worden.
In het registratieformulier geef je aan welke interesses je hebt en welke titels je graag leest en/of bezoekt (vergeet niet om VIVA aan te vinken). Als er dan een nieuw testpanel in de door jou opgegeven categorie of titel is, sturen we je een mail om je hiervoor uit te nodigen.
Vervolgens bepaal je zelf of je het product wel of niet zou willen testen.

Geef je op!
Wil jij ook een van de nieuwe bars van justnuts proeven? Registreer je dan hier voor het VIVA testpanel! Vervolgens kun je inloggen en je voor het VIVA justnuts testpanel aanmelden.