Voor als de festivals écht doorgaan: confetti eyeliner is de nieuwste trend

confetti eyeliner

Het voelt haast als het jinxen van de festivalzomer, maar toch pennen we hier met gekruiste vingers de veelbelovende woorden neer: het lijkt erop dat sommige grote festivals door kunnen gaan dit jaar. En daar hoort naast een lekkere outfit een vrolijk make-uppie bij. Inspiratieloos? De trend confetti eyeliner biedt uitkomst.

Het afgelopen jaar was er door de pandemie maar weinig vrolijks te beleven, en dat was duidelijk te zien in de beautytrends. Die werden als tegenhanger steeds kleurrijker en uitbundiger. Zo maakten confetti nagels hun opmars en mag je nu dus ook je ogen van een vrolijke versiering voorzien.

Confetti eyeliner

Confetti eyeliner werd voor het eerst gespot in het make-uptrendrapport van MAC Cosmetics. Een vrolijke, kleurrijke en ietwat gewaagde look, die door de visagisten van het make-upmerk gecreëerd werden. Het ziet er in eerste instantie meer uit als een look voor een fotoshoot, maar als je ’t aandurft rock je confetti eyeliner ook gewoon op een normale weekdag. 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Minimalistisch of kleurrijk

Hoewel het zijn intrede maakt als een zeer kleurrijke versie, kun je de confetti er precies zo uit laten zien als je zelf wilt zonder de plank mis te slaan Lees: zo kleurrijk of minimalistisch als je zelf wilt en aandurft. Ook de grootte van de stippels en de plaatsing ervan kan verschillen, zodat je het nét iets minder opvallend kunt maken als je dat wilt.

Alsnog twijfels? Doe hieronder dan inspiratie op met deze kleurrijke looks. Laat het festivalseizoen maar komen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebecca (@therebeccabenson)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia (@alionsworld)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Popsugar | Beeld: Instagram
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.