Voor groot en klein

geroosterde venkel

Alsof het niet al onhandig genoeg is dat die kleine om de haverklap uit zijn kleren en schoenen groeit, vragen ook zijn meubeltjes regelmatig om vervanging. Maar met Dapper doe je vanaf het moment dat je kind kan zitten totdat hij op kamers gaat met dezelfde stoel!

Hoe?
Zowel de zitting als het voetenplankje van dit inventieve meegroeimeubel kun je in hoogte verstellen. De rugleuning kun je bovendien omdraaien zodat het voor alle leeftijden de juiste steun biedt.

En dat is niet alles dat de Dapper te bieden heeft. Er horen ook een hoop handige extra’s bij, zoals:

Kussentje
Dit grijs/rode kussentje, dat je bovendien eenvoudig schoon kunt houden, zorgt ervoor dat de kleine lekker zit.

Uitvalbeugel
Met dit handige ‘tuigje’ dat je in het midden kunt bevestigen blijven zelfs de meest beweeglijke peuters veilig zitten.

Inbussleutel
Dankzij de bekende blauw-gele meubelgigant weten we inmiddels hoe handig een inbussleutel is. Ook de Dapper zet je hiermee in een oogwenk in elkaar en de sleutel heeft bovendien een speciale, onopvallende opbergplek onderin de stoel.

Uniek
Voor een extra persoonlijk tintje laat je natuurlijk de naam van je kind in de stoel graveren.

De Dapper is in de webshop ikbendapper.nl verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze, groen, rood, zwart, wit, donker hout en naturel hout. Je kunt voor één kleur gaan of mix & matchen met een blank gelakte binnenkant.

Nu alleen je opstandige puber er nog van zien te overtuigen dat het écht nog ‘done’ is om in een kinderstoel aan tafel te zitten…