Wat je nog meer kan met een pluisroller, naast het schoonmaken van je kleding

pluisroller

Waarschijnlijk pak je ‘m er alleen bij als er pluisjes op je kleding of bank zitten, maar er zijn nog veel meer doeleinden waarvoor je een pluisroller kan gebruiken, zo ondervonden onze collega’s van Libelle. Lees en leer.

  1. Viervoeter Rol de pluisroller eens over je hond of kat. Losse haren krijg je zo heel makkelijk te pakken, waardoor ze niet op je kleding of bank terecht komen.
  2. Party time Feestje gehad en krijg je die confetti van het confettikanon met geen mogelijkheid van je vloer, uit kiertjes of van je kleed? Pluisroller to the rescue! 
  3. Lampenkap De kap van je lamp heeft vaak een aparte, stugge stof, die je niet goed kunt afstoffen. Uitwassen is ook geen optie, maar een pluisroller werkt wél.
  4. Tasje erbij Kruimels, papiertjes en folies van je pakje kauwgom; de onderkant van je tas is meestal een grote bende. Met een roller haal je die troep er makkelijk uit en zo hoef je ‘m dus niet boven de prullenbak leeg te schudden.
  5. In de gordijnen Het wassen van je gordijnen of vitrage is best een klus. Je stelt die wasbeurt uit door het stof dat in de plooien van je gordijnen, weg te halen met een roller. 
  6. Merry Christmas Kerst is wat ons betreft niet compleet zonder kerstboom, maar aan die uitvallende naalden zullen we nooit wennen. Vind je het te veel gedoe om de stofzuiger elke keer uit de kast te halen? Probeer je pluisroller eens om die naalden op te ruimen. Handig! 
  7. Scherven brengen geluk Glas laten vallen? Ook al weet je de meeste scherven op te rapen en weg te gooien, er blijven altijd kleine glassnippertjes liggen. Die krijg je met stoffer en blik niet weg, maar met een pluisroller dus wel.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Libelle | Beeld Shutterstock