Wat zou Gayle hiervan vinden: R. Kelly krijgt gevangenisbezoek van zijn piepjonge vriendinnen

R. Kelly

Oei oei oei, het is weer hommeles in Huize R. Kelly. Of nou ja, ‘huize’ is in deze ietwat overrated. Want R. Kelly zit in de cel. En daar ontvangt hij goed en slecht nieuws. Zijn vriendinnen Joycelyn Savage en Azriel Clary gaan hem bezoeken in de gevangenis in Chicago, maar mogen onder geen enkel beding seks met hem hebben. Dat liet Kelly’s advocaat Steven Greenberg weten aan TMZ.

Hoewel het dus geen BZT (Bezoek Zonder Toezicht) wordt, reizen de twee vrouwen toch af naar de gevangenis om hun vriend en everlasting soulmate gezelschap te houden. Ook mogen ze geen etenswaren van buitenaf meebrengen. Joycelyn en Azriel waren beide te zien in de omstreden documentaire Surviving R. Kelly en zaten ook bij het interview dat de zanger daarna had met Gayle King. De vrouwen steunen hem nog altijd onvoorwaardelijk en zeggen uit vrije wil bij hem te zijn.

Eerder deze week werd Kelly vanuit zijn isoleercel overgeplaatst naar een normale cel, waardoor hij nu meer bezoek zonder aanwezigheid van zijn advocaat mag ontvangen.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.