Wimdu kortingscode voor €20,- op verblijf

» Wimdu kortingscode | Klik hier «

Wimdu is de plek voor huiseigenaren om hun huis, appartement of studio beschikbaar te stellen voor reizigers. Deze marktplaatsen voor woningen zijn een zeer groot succes en veel besproken door de tijd heen. Met Wimdu proef je de lokale cultuur nog beter met de woning van een inwoner van de stad. Tot je beschikking staan ruim 350.000 accommodaties in ruim 150 landen. Deze week profiteer je van de exclusieve Wimdo kortingscode goed voor €20,-. Opgelet, er zijn maar een beperkt aantal codes beschikbaar, dus wees er snel bij!

Marktplaats voor accommodatie (ver)huren

Wimdu is één van de grootste spelers op de markt van particuliere woningverhuur voor reizigers, net als Airbnb. Voor woningeigenaren is dit een plek waar dagelijks heel veel mensen op zoek naar een accommodatie voor hun reis. Bekijk de marktplaats als je jouw woning te huur wilt zetten of wanneer je tijdens je reis een woning op een a-locatie wilt huren.

Populaire bestemmingen

Wimdu is het grootste Europese platform voor vakantie appartementen en huizen. Voor villa’s met zwembaden en appartementen in de stad ben je hier aan het juiste adres. Reeds zijn er meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt op populaire vakantiebestemming als Texel, Gardameer, Toscane, Curacao, Den Haag, Mallorca, Tenerife, Bali en Normandië.

Via Wimdu ben ik op ’s werelds mooiste plekken gekomen met de leukste mensen

Hoe werkt Wimdu?

Wist je dat je al snel 50% bespaart wanneer je met Wimdu boekt in plaats van een hotel of andere commerciële verhuurder. Door simpel van verhuurder naar huurder te communiceren en goede afspraken te maken is het platform van Wimdu voldoende om een fantastische vakantie te garanderen. Je kan zelf filteren op prijzen en locaties, zo is er voor ieders vakantiewens een geschikte accommodatie beschikbaar op Wimdu. Met een Wimdu kortingscode profiteer je van nog lagere prijzen. Op vakantie gaan is nog nooit zo voordelig geweest!

 

Wimdu kortingscode

Deze week zijn er een beperkt aantal unieke kortingscodes beschikbaar gesteld door Wimdu voor alle VIVA-bezoekers. Deze codes kan je vinden op e-Kortingscode.nl en zijn goed voor €20,-. Profiteer vandaag nog van deze exclusieve Wimdu kortingscode en bespaar op je verblijf tijdens je reis.

» Wimdu kortingscode | Klik hier «

Hoe gebruik ik een Wimdu kortingscode?

Heb jij tussen de honderdduizenden accommodaties jouw droomhuis gevonden op jouw meest geliefde bestemming? Dan is het tijd je boeking vast te leggen. Als de accommodatie beschikbaar is kan je contact opnemen met de verhuurder voor meer informatie. Volg de stappen hieronder om de Wimdu kortingscode succesvol in te voeren.

  1. Kies je accommodatie en check op beschikbaarheid
  2. Log in met je Wimdu account of maak een nieuw account aan
  3. Check de gegevens van je Wimdu verblijf in één oog opslag en kies indien gewenst een reisverzekering
  4. Nu kies je je betaalmethode
  5. Onder de keuze voor de betaalmethode vind je ‘voucher inwisselen’, klik hierop
  6. De lege tekst box die ontstaat is bedoelt om je Wimdu kortingscode in in te voeren, klik op ‘toepassen’, nu wordt je korting automatisch verrekend