20 x kans op een keuzekaart van cadeaukaart.nl

geroosterde venkel

Bij Vrouwonline staat deze week in het teken van winnen. Iedere dag maak je kans op geweldige prijzen. In totaal geven we mee dan 100 prijzen weg! Vandaag maak je kans op 1 van de 20 keuzekaarten t.w.v. €10,- van cadeaukaart.nl. 

Heb jij nog een leuk cadeau nodig? Op cadeaukaart.nl vind je het perfecte cadeau voor welke gelegenheid dan ook.

Cadeaukaart.nl verkoopt diverse cadeaukaarten van álle bekende winkels en merken. Het aanbod is zo groot dat je er voor elke gelegenheid wel iets geschiktst kan vinden: van verjaardag tot aan een geboorte. Je kan er zelfs voor kiezen het cadeau compleet te maken door er een geschenk bij te doen of een cadeauverpakking te kopen.  Bij een geschenk wordt het geheel verpakt in een mooi pakket!

Om het vinden van de juiste cadeaukaart wat gemakkelijker te maken zijn er verschillende categorieën waardoor je in één opslag weet waar jij moet kijken. Als je de juiste kaart heb gevonden kan je deze eenvoudig online bestellen en kan eventueel zelfs bezorgd worden.

Heb je dus even geen idee meer wat je je vriend of vriendin moet geven? Ga dan naar cadeaukaart.nl en geef de ontvanger zelf de mogelijkheid iets leuks uit te zoeken!

Bekijk hier het overzicht van de winweek

 

Winnen?

Vul het winformulier in en maak kans op een cadeaukaart.

Deze actie duurt vandaag tot 23:59 dus wees er snel bij!