Win 2 kaarten voor het vierjarig bestaan van Soldaat van Oranje – De Musical!

geroosterde venkel

Doe mee en maak kan op twee kaarten voor de musical Soldaat van Oranje. Dit zijn niet zomaar kaarten, deze exclusieve eerste rang kaarten zijn voor het vierjarig bestaan van de Soldaat van Oranje op donderdag 30 oktober.

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van verzetsheld Erik Hazelhoff Roelfzema. De voorstelling ging op  30 oktober 2010 in premiere in het grootste theaterdecor ooit gebouwd. Het publiek beleeft de voorstelling in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken. Vanaf het begin speelt de musical, met inmiddels meer dan 1,4 miljoen bezoekers, elke voorstelling voor een uitverkochte zaal. Sinds 31 december 2013 is Soldaat van Oranje – De Musical de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis.

Op donderdag  30 oktober wordt het vierjarig bestaan gevierd en jij kan daarbij aanwezig zijn!

Waar? 

TheaterHangaar, 1e Mientlaan/ Wassenaarseweg 75, Katwijk

Voor aanvang van de voorstelling kunt u sfeervol lunchen in het restaurant of op het terras. Reserveren? Bel 0900-1353 (E 0,45 cpm) of ga naar www.soldaatvanoranje.nl of www.theaterhangaar.nl

Winnen

Deze actie is verlopen.

Wil jij bij het vierjarig bestaan van de voorstelling zijn? Wij mogen twee exclusieve 1ste rang kaarten voor het vierjarig bestaan op 30 oktober 2014 weggeven! Vul het winformulier in en maak kans!