3 x Kans op een G-kii vibrator incl. tripleglide t.w.v. € 111,43!

geroosterde venkel

Bij Vrouwonline staat deze week in het teken van winnen. Iedere dag kun je kans maken op geweldige prijzen. In totaal geven we mee dan 100 prijzen weg! Vandaag beginnen wij deze winweek met een erotische prijs,: de G-kii vibrator incl. tripleglide t.w.v. €111,43. Wees er snel bij, deze actie duurt tot vandaag 23:59.

Mail & Female heeft speciaal voor Vrouwonline de volgende producten geselecteerd.

De fabuleuze G-kii, vernieuwd en nog lekkerder! De wonderbaarlijke G-Spotter is zo bijzonder omdat je hem met een simpele klik in 3 verschillende standen kunt zetten. Van een stand met een lichte kromming tot een volledige U-vorm, Met deze vibrator kan je dus zowel diep penetreren, maar je kan hem ook als een duo-vibrator gebruiken.

De vibratie is all over en dat betekent dat je met G-kii in zijn uiterste stand een fantastische G-spot vibrator hebt. Hij masseert het hele gebied rondom de clitoris en de achterzijde van de clitoris: het G-plekje. En niet alleen TOP voor de G-Spot maar ook voor zijn binnenste genotsknop: de P-Spot.G-kii is oplaadbaar en volledig waterproof.

Het heerlijke antwoord op al je glijwensen: TRIPLEGLIDE. De 1+1=3 glide… Waarom? Omdat dit glijmiddel een geweldig massageproduct is; omdat het een fantastisch glijmiddel is voor alle vormen van sex; omdat je het óók samen met al je favoriete sexproducten kunt gebruiken!

Wil je meer weten over over de G-Kii en de tripleglide? Kijk hier naar het filmpje.

Winnen? 

Vul het winformulier in en maak kans op één van de drie G-kii vibrator incl. tripleglide t.w.v. € 111,43.

Deze actie duurt tot vandaag 23:59.