Win 5 x €150 reistegoed van Geniusflight.com

geroosterde venkel

Is er iets fijners dan er even tussenuit gaan om een nieuwe bestemming te ontdekken? Wij vinden reizen een van de leukste dingen die er is. De mogelijkheden zijn elke keer weer eindeloos, en de vraag waar je dit keer het liefst heen wilt gaan kan best lastig zijn. Vanaf nu biedt GeniusFlight.com gelukkig uitkomst! Heb je al zin gekregen in je volgende reis? Wij mogen hiervoor reistegoed van GeniusFlight.com weggeven! 

Waar andere zoekmachines vluchten zoeken op bestemming, is GeniusFlight.com de eerste zoekmachine die het mogelijk heeft gemaakt om wereldwijd vluchten te zoeken op basis van prijs. Het enige wat je hoeft te doen, is het opgeven van een budget en het vertrekpunt van de reis. Met één muisklik sorteert GeniusFlight.com dan de actuele gegevens van ruim 1000 vliegmaatschappijen op basis van prijs.

Winnen

Wil jij kans maken op reistegoed van Geniusflight.com?

Volg de volgende 3 stappen:

1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

2. Vul het  winformulier in

3. Like Vrouwonline op Facebook
(Heb je geen Facebook? Je kunt nog steeds meedoen! Als je ons liked maak je meer kans!)

Deze actie loopt tot en met dinsdag 12 augustus 2014.

Niet gewonnen?
Niet gewonnen, maar toch zin in een reisje? Via GeniusFlight.com zie je in één oogopslag hoe ver jij komt met jouw budget! Of kijk op Facebook.com/geniusflight voor leuke acties en inspiratie.