Win het boek Rutger Bakt

geroosterde venkel


Rutger van den Broek won op overtuigende wijze de eerste editie van het populaire televisieprogramma ‘Heel Holland Bakt’. Wil jij kans maken op één van de tien exemplaren van dit geweldige boek? Geef je dan nu op!

Verdeeld over vijf hoofdstukken – gebak en taart, koekjes, cakes, high tea en brood – biedt Rutger Bakt 70 heerlijke recepten van de beste thuisbakker van Nederland. In een extra hoofdstuk met handige how-to’s laat Rutger stap voor stap zien hoe je basisrecepten op een traditionele wijze bereidt. Bijvoorbeeld hoe je banketbakkersroom maakt, wat temperen inhoudt en hoe je citrusschilletjes konfijt.

De recepten worden ondersteund door schitterende fotografie en ingelijst met Rutgers persoonlijke verhaal en zijn passie voor bakken. 70 heerlijke recepten van de beste thuisbakker van Nederland.

Winnen

Wil jij kans maken op één van de tien exemplaren van Rutger Bakt? Geef je dan op bij onze collega’s van hettestpanel.nl. Deze actie loopt tot en met zondag 6 april. Op maandag 7 april maakt hettestpanel.nl de tien winnaars bekend!