Win Donchoo slippers van slipperwereld

geroosterde venkel

Ook zo’n zin in de zomer? Met de gave artikelen van Slipperwereld is het mogelijk je hele zomerse assortiment bij elkaar te shoppen. Vooral de mooie leren slippers en sandals van Donchoo zijn deze zomer een must voor ieder vrouw!

De nieuwe Donchoo collectie bestaat dit jaar uit de populaire “Diani” slippers. Er zijn 2 varianten Donchoo slippers te koop, de lage slipper (Diani Flip Flop) en de versie met enkelwrap (Diani Sandal). Naast de slangenleren variant van afgelopen jaren, zijn er nu ook slippers in suède en leopard verkrijgbaar. Een absolute must-have voor deze zomer!

Donchoo slippers zijn natuurlijke luxe lederen slippers, met de hand gemaakt. Bij de Diani Sandal zit om de enkel een buigbaar draad zodat je de slipper precies naar de maat van je enkel kunt vastzetten. Deze variant slippers is verkrijgbaar in de maten 36 t/m 41 en kosten 79,00 euro. De Flip Flop is verkrijgbaar in verschillende kleuren slangenleer voor 69 euro. Diverse slippers van Donchoo uit de collectie van vorig jaar zijn tijdelijk sterk in prijs verlaagd! Met code VROUW krijg je tijdens deze actie 10% korting op het hele assortiment van Slipperwereld!

Wil je kans maken op een paar Flip Flops of Sandals, vul dan het winformulier in en maak kans! We mogen namens Slipperwereld 3 paar naar keuze weggeven! Vul bij het oplossingsveld jouw schoenmaat in.

Deze actie is inmiddels verlopen.

Voor meer informatie kijk op www.slipperwereld.nl