WIN: een geheel verzorgde picknick in Utrecht

De zon laat zich steeds vaker zien, dus we kunnen eindelijk weer lekker veel en lang relaxen in de buitenlucht. Wat dacht je van een middagje in het park, waar een complete picknickbox op je staat te wachten? Dat kan zomaar werkelijkheid worden, want VIVA geeft 10 boxen weg van Picknick030!

Picknick030 is een nieuw initiatief van jonge ondernemers in Utrecht. Zij bieden picknickboxen aan die ze persoonlijk op de bakfiets(!) bij je komen brengen. Je kan er eentje bestellen als je je in het Utrechtse Griftpark, Wilhelminapark of Park Lepelenburg bevindt. Op de website kies je de tijd dat je je box wilt ontvangen: 14.15 of 16.15 uur. Vervolgens wordt hij compleet gevuld bij je afgeleverd!

Wat er in zo’n box zit? Denk aan verse gerechtjes, brood en dips, een fles wijn, water en een portie fruit. Eigenlijk alles voor een geslaagde dag in de zon! Als je extra wilt uitpakken, bestel je de Deluxe box met extra hapjes en niet te vergeten: bubbels. De doos waarin je producten geleverd worden, is recyclebaar.

Picknick030 is een initiatief van De keuken van Thijs en diezijngoed.eu – jonge ondernemers die geloven in de kracht van samen. Ze delen hun liefde voor picknick, park, zon, vrienden en lekker eten. Hun motto: ‘beter een goede buur dan een verre vriend’. Daarom werken ze samen met een verzameling culinaire ondernemers uit eigen straat. Samen zorgen ze ervoor dat de Picknick030-doos is gevuld met het beste uit de Utrechtse Biltstraat. De buurt in een box!

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.