Win de erotische Floor-trilogie!

geroosterde venkel

Het succes van Vijftig Tinten Grijs zorgde voor een grote opkomst van nieuwe, erotische romans. Ook van Nederlandse bodem verscheen er een verslavend boek in die categorie: De overgave van Floor. Gelukkig was het verhaal nog niet af en werden er nog twee delen uitgebracht: Het spel van Floor én De extase van Floor. Goed nieuws, Vrouwonline mag ze alle drie weggeven!

Schrijfster Renee van Amstel creëerde personage Floor, een succesvolle high potential bij een telecombedrijf. Ze is begin dertig, leuk om te zien en gezegend met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Ze heeft grenzeloze sex met Rick, een aantrekkelijke, succesvolle, lieve en attente man. In alle opzichten lijkt hij de ideale man.

Maar Rick wil meer. Ze doen dingen waarvan Floor nooit gedacht had ze te zullen doen, maar ze doet het met verbazing en ze geeft zich over zonder terughoudendheid. Maar wel met de steeds sterker wordende vraag waar haar eigen grenzen liggen…

Het vervolg: Het spel van Floor

Na Rick heeft Floor nooit meer gevonden wat ze werkelijk zocht: een nieuwe liefde die ook in staat was haar verlangen naar overgave te bevredigen. Dan komt ze in contact met cameraman Jon. Hij ziet wie ze werkelijk is: een mooie, jonge vrouw die hunkert naar overmeestering. Jon is een zeer bedreven BDSM’er, thuis in de Japanse bondagetechniek shibari. Hij wekt opnieuw haar verlangen naar overgave, maar maakt – aanvankelijk – nauwelijks gebruik van haar bereidheid om zich aan hem te onderwerpen. En dan komt Rick weer in beeld…

Het laatste deel: De extase van Floor

Floor heeft ontdekt dat ze nog gevoelens koestert voor haar ex en heeft daarom, met instemming van Jon, ook Rick toegelaten in haar liefdesleven. Ze geniet van haar twee mannen, beiden Dom, en hun soms ongenadige manier om haar lief te hebben.

Dan gebeuren er rare dingen. Er hangt een bebloede handboei aan haar deur en ze ontvangt een dreigbrief. Tegelijkertijd gaat ze zich meer en meer afvragen of haar toenemende behoefte om zich volledig en zonder beperkingen ter beschikking te stellen aan een Dom, wel te rijmen is met haar liefde voor twee mannen. Er dringt zich een onmogelijke keuze op, die voelt als een keuze tussen liefde en haar behoefte aan submission.

Winnen!

De boeken van Renee van Amstel zijn mooi én herkenbaar geschreven, volgens lezers. “Ik kan me heel goed verplaatsen in de hoofdpersonen, omdat het mensen zijn zoals jij en ik.”

Wil jij zelf een oordeel vellen? Doe dan mee met onze winactie! Vrouwonline mag 10 pakketten met alle boeken over Floor weggeven. Om kans te maken op deze erotische trilogie vul je snel dit winformulier in!