Win een gezichtsverzorgingspakket van Sans Soucis

geroosterde venkel

Vul je collectie toiletartikelen aan met drie top producten van het Duitse merk Sans Soucis. Doe mee en maak kans op één van de drie pakketten ter waarde van €126,40. Hierin zitten de drie nieuwe boosters van Sans Soucis; de optimale huidbevochtiging, een anti-rimpel serum en een wimperserum waar je het resultaat mee krijgt waar iedere vrouw van droomt: sterkere en vollere wimpers. 

Het pakket bestaat uit:

HYALURON FILLER SERUM 24-H – Fluide voor de vochtarme huid
Het intensief hydraterende serum heeft een hydraterend effect op lange termijn en biedt optimale huidbevochtiging. Droogte lijntjes worden zichtbaar van binnenuit opgevuld. 98% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.

COLLAGEN BOOST SERUM 24-H – Fluide voor de veeleisende huid
Dit serum heeft een verstevigend effect, bevordert de stevigheid van de huid, vermindert de diepte van rimpels tot wel 31%* en ondersteunt de natuurlijke regeneratie van de huid. 92,3% van de ingrediënten in dit serum is van een natuurlijke oorsprong.

PEPTIDE BOOSTER
Het nieuwe 2 -in- 1 PEPTID BOOSTER XXL wimper serum van SANS SOUCIS belooft een gezonde look en zorgt voor langere, volumineuze, donkerdere en vollere wimpers. Het enige wat nodig is, is wat geduld. Bij regelmatig gebruik wordt, binnen 6-16 weken, de natuurlijke groeifase van wimpers en wenkbrauwen verbeterd en wordt haarverlies tegengegaan.

Winnen
Wil je kans maken op één van de drie heerlijke verzorgingssets van Sans Soucis? Doe dan hier mee en maak kans. Deze actie loopt tot en met zondag 15 juni. Op maandag 16 juni maakt hettestpanel.nl de 3 winnaars bekend!

Kijk hier voor de verkooppunten en meer informatie.