Win een Huawei Ascend P2

geroosterde venkel

Deze winactie is verlopen.

Androidworld.nl is de Android community van de Benelux. De website brengt dagelijks het laatste nieuws over alles wat Android betreft. FAB mag namens Androidworld een splinternieuwe androidtelefoon weggeven.

De smartphone, Huawei Ascend P2, staat voor design en dat kun je zeker zien. Het toestel snel is, heeft een mooi beeldscherm en je kunt er mooie vakantiefoto’s mee schieten. Ideaal voor tijdens je vakantie dus! Maak kans op de Huawei Ascend P2 en vul dit winformulier in.

Daarnaast heeft Huawei de Androidsoftware aangepast met kleurige icoontjes, verschillende thema’s en achtergronden. Ook kun je meteen een aantal apps proberen want deze zijn al op het toestel geïnstalleerd. We hebben het dan onder andere over een FM-radioapp, het spel Riptide en een app waarmee je profielen kunt instellen voor als je bijvoorbeeld een vergadering bijwoont of wanneer je slaapt. Je kunt dan het volume op bepaalde tijden uitzetten en trillen aanzetten.

Al met al is de Huawei een mooi vormgegeven, snelle Androidtelefoon waar je alles mee kan. Natuurlijk wordt er ook een applicatiewinkel meegeleverd, de Google Play Store, waar je allerlei apps in kunt zoeken en downloaden. Androidworld heeft voor ons de leukste apps geselecteerd zodat je bij het winnen van de Ascend P2 meteen aan de slag kunt!

HEMA
Daar is hij dan, de app van één van de meest bekende winkelketens van Nederland, de HEMA. In de app kun je bijna het gehele assortiment bestellen, barcodes scannen van HEMA-artikelen en meteen bestellen of de voorraad bekijken in een winkel bij je in de buurt. Natuurlijk kun je ook een HEMA bij je in de buurt zoeken, producten delen op sociale netwerken en de laatste aanbiedingen bekijken. Een complete app die qua snelheid iets achterblijft.

Roamler
Roamler is een spel dat ook nog eens geld kan opbrengen voor de gebruiker. Het spel bestaat uit het volbrengen van kleine en grote opdrachten voor verschillende merken. Deze opdrachten zijn heel divers, zo kan er aan je gevraagd worden om de HEMA binnen te lopen en te testen of er wel een flyer aan je meegegeven wordt of een cola-merk vraagt aan je om te checken of de schappen in de supermarkten wel vol zijn. Roamler gebruikt jou in principe als een ‘mystery-shopper’, hoe cool is dat? Hoe meer je van de opdrachten hebt volbracht, des te meer punten je scoort en des te hoger je level zal worden.
Maar al die opdrachten doe je natuurlijk niet voor niets. Ten eerste kun je badges verdienen en naast deze virtuele status kun je ook nog eens keiharde cash verdienen.

IENS.nl
IENS.nl is al sinds jaren de website voor het vinden van restaurants die helemaal bij jouw smaak (zowel letterlijk als figuurlijk) passen. Wanneer je een restaurant bekijkt, word je verwelkomd door de openingstijden (inlcusief feestdagen), recensies, en contactgegevens. Bij sommige restaurants kun je meteen online reserveren op de tijd dat het jou schikt en dat het restaurant plaats heeft, dat scheelt weer boodschappen doen en koken.

Pose
De zomer is weer begonnen en dat is altijd een goed excuus om de garderobe weer eens te vernieuwen. Gelukkig hebben we voor die dagen dat je niet zoveel insparatie hebt, Pose, een app die je tips geeft over “What and what not te wear”. Pose doet dat voor je door haar gebruikers op een sociale manier kleding(stukken) te laten taggen en delen. Via de Pose-community krijg je dan tips over wat er op dit moment in is, kun je trendsetters volgen en meteen de kledingstukken kopen.

Samsung Waswijzer
Deze app helpt ons bij de steeds terugkerende handeling, wassen. De app geeft advies over ‘sorteren’, ‘wassen’ en ‘tips & tricks’. Welke kleuren kunnen samen worden gewassen, welk programma voor, uitleg van symbolen. Op alle vragen krijg je antwoord. Het kopje tips & tricks bevat een zogenoemde vlekkenwijzer. Hier zien we een lijst met moeilijke vlekken (koffie, bloed, roest, et cetera) en het advies hoe je deze vlekken het beste kan verwijderen.

MijnKoelkast – Recepten zoeker
MijnReceptenboek.nl, een culinaire community van Nederland, heeft vorige week haar nieuwe gratis Android-app gelanceerd, de MijnKoelkast-app. Je kunt in deze app, zonder woorden in te typen volledig visueel en intuïtief recepten zoeken. Door producten uit de koelkast te slepen, wordt er naar recepten gezocht die in de database van MijnReceptenboek.nl aanwezig zijn. Dan hebben we het over 30.000 kwaliteitsrecepten. Stiekem is het best leuk om met je telefoon voor de koelkast te gaan staan, ingrediënten uit te zoeken, deze naar beneden te slepen in de app en dan de MijnKoelkast-app te laten zoeken naar bijpassende recepten.

Nog meer weten over leuke apps en de laatste modellen telefoons? Kijk eens op www.androidworld.nl