Win iedere dag Sintkado’s t.w.v. €500,- via KidsToday.nl

geroosterde venkel


De aankomst van Sint & co in Nederland is elk jaar weer de kick-off voor een landelijke shopping gekte. KidsToday.nl begrijpt dat hier de nodige stress bij komt kijken en geeft daarom (namens de Sint uiteraard) 10 dagen lang elke dag de leukste kadootjes weg met een totale dagwaarde van maar liefst € 500,-.

Wat er weggeven wordt? Toffe kado’s waar onze kids gegarandeerd blij van worden, zoals een NERF Blaster, Baby Born Set, Crayola pakket en Sinterklaas DVD. Meedoen is een fluitje van een cent!

Hoe maak je kans?

Simpel: op KidsToday.nl verschijnt er tijdens de Sintactie elke dag een nieuwe dagprijs. De dagprijs wordt bekend gemaakt op de homepage van KidsToday.nl door middel van een artikel. Laat via een reactie op het artikel weten waarom jij deze prijs moet winnen en je doet mee met de dagprijs. Easy does it. Meedoen kan iedere dag vanaf 08.00 uur tot en met middernacht. De winnaars worden de volgende dag bekend gemaakt op de KidsToday site en Facebookpagina. De winnaars van de vrijdag- en zaterdagprijs krijgen op maandag bericht. Ben jij de lucky one die één van de prijzen wint? Dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen zodat je vóór 5 december de prijs in huis hebt.

Elke dag meedoen?

Elke dag meedoen mag, er zijn iedere dag andere prijzen te winnen. Houd de site dus goed in de gaten om te kijken op welke dag er een prijs te winnen is die jouw kind op het lijf geschreven is.

Wat zijn de prijzen?

Bij KidsToday houden we van verrassingen, maar om alvast een tipje van de sluier op te lichten hier een greep uit de te winnen prijzen:

20x Crayola Doodle Magic & Marker Airbrush pakketten

5x de NERF Elite Demolisher 2-in-1 van Hasbro t.w.v. € 59,99

5x de Baby born Doktersset

Check de website om te zien welke prijs er vandaag op het menu staat.