WIN: je eigen Marie Jo lingeriesetje!

Avero

Het lingeriemerk Marie Jo viert feest! De collectie Avero bestaat in 2016 twintig jaar en daarom organiseert het merk een speciale actie voor haar fans. Stem nú op je favo kleur lingerie en maak kans op je eigen limited edition Avero-setje!

De Avero is een Belgisch ontwerp met een ton-sur-ton ruitjesdesign op de cups en rug en een broderie van madeliefjes op de schouderbandjes. Naast de standaardkleuren zwart, wit, natuur en huidskleur komt Marie Jo elk modeseizoen met een nieuwe variant. Speciaal voor de twintigste verjaardag van Avero, laat het lingeriemerk de fans kiezen welke kleur het nu wordt!

De ontwerpers hebben drie voorjaarskleuren ontwikkeld om uit te kiezen: orchid purple, rainbow en flower tweed. In totaal geeft Marie Jo twintig setjes weg in de kleur die de meeste stemmen krijgt. Meedoen kan tot en met 22 maart.

Door hier te stemmen op je favoriete kleur, maak je kans op één van de twintig setjes!

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.