Win een kerstshoppen trip naar Düsseldorf

geroosterde venkel
Maak kans op een kerstshoppen trip naar Düsseldorf bestaande uit twee VIP tickets voor de ICE en een overnachting in een dubbele kamer in het luxe Radisson Blu Media Harbour hotel.
 
De kerstdagen naderen! De hoogste tijd om inkopen te doen en de mooiste kerstcadeaus te vinden.  Wat is er nu heerlijker dan je ontspannen in te dompelen in kerstsferen op de kerstmarkt? Win nu een kerstshop trip naar Düsseldorf!
 
Hoewel er uiteraard meerdere steden in Duitsland met kerstmarkten uitpakken spant die in Düsseldorf toch wel de kroon. Sprookjesachtige decors, honderden kraampjes, feeërieke verlichting, ijsbaan en kermisattracties en dat verdeeld over zes locaties in de binnenstad. Deze kerstmarkten hebben ieder hun eigen sfeer en karakter. Alle kraampjes op de Markplatz zijn opgebouwd in de stijl van de omliggende panden, de kraampjes  op de idyllische Engeltjesmarkt op de Heinrich-Heine-Platz hebben alle mooie smeedijzeren engeltjes en een prachtige verlichting, terwijl gevels van de kraampjes op de Flinger Strasse de typische oude Düsseldorf huisjes nabootsen. Publiekstrekker is hier voor veel bezoekers de markante glühwein kraam met op het dak een draaiende kribbe met figuren. Naast de markt op de Stadtbrucken – ook wel sterretjesmarkt genoemd vanwege de kristalverlichting – verschijnt er op de Schadowplatz tegenover het eveneens nieuwe Kö-Bogen winkelcentrum een geheel vernieuwde kerstmarkt. 

De kerstmarkten zijn te bezoeken van 21 november tot en met 23 december 2013. En met de ICE  ben je in 2 uur en 15 minuten vanaf Amsterdam in Düsseldorf. Zie http://www.bahn.com/i/view/NLD/nl/index.shtml voor de vertrektijden en voor nadere info over de kerstmarkten zie www.duesseldorf-weihnachtsmarkt.de

Winnen
Zin om heerlijk te struinen door de kerstmarkten van Düsseldorf? Doe dan nu mee . Deze winactie loopt tot 02 December 2013.