Win een Storio3s (tablet) ter waarde van €119,95 voor je kind

geroosterde venkel

Deze Storio3s is een slimme gadget voor stoere kids tussen de 3 en 9 jaar. Geef je snel op en wie weet ga jij straks jouw kind heel blij maken met deze te gekke tablet!

Met serieuze techniek kun je niet vroeg genoeg beginnen, vinden de knappe koppen van VTech. En dus lanceert de producent van innovatief, educatief speelgoed een nieuwe tablet voor 3 tot 9-jarigen. Geen kinderachtig alternatief van het echte werk, maar een volwassen tablet in een kleurrijk, stevig jasje. Met 18 ingebouwde apps die leren en spelen stimuleren, zijn de stoere dames en heren de komende jaren wel even zoet.

Ze leren filmen, lezen, tekenen, muziek luisteren, hun agenda bijhouden, klokkijken, digitale verlanglijstjes opstellen, downloaden, foto’s maken en bewerken en meer. De Storio3s is zelfs voorzien van een heuse power pack. Extra leuk is Kid Connect, een ouder-kind communicatie app, waarmee de kinderen met Storio3S contact kunnen leggen met de smartphone van papa en mama!

Naast deze geweldige hoofdprijs verloot hettestpanel.nl ook nog:
1 x Reis & Leer Koffer t.w.v. € 39,95
1 x Zoef Zoef Dieren, set van 6 diertjes t.w.v. € 47,40
1 x Toet Toet Auto’s 2 in 1 Race Circuit t.w.v. € 44,95
1 x Switch & Go Dino’s Turbo Lancerosaurus t.w.v. € 16,95
1 x Kidizoom Touch Blauw t.w.v. € 79,95
1 x Kidizoom Touch Roze t.w.v. € 79,95


Winnen

Wil jij kans maken op die geweldige Storio3s of één van de andere prijzen van VTech? Geef je hier op en maak kans! Deze actie loopt tot en met zondag 13 juli. Op maandag 14 juli maakt hettestpanel.nl de winnaars bekend!