Win een kookworkshop in Toscane!

Wil je eens een gehaktballetje-anders? Probeer dan Pizzaballetjes! Stevige, Italiaans gekruide balletjes mét stukjes kaas, die smelten tijdens het bakken en de balletjes superlekker maken. Maak bovendien kans op een reis naar Toscane als je in het verslavende spel op Facebook alle ingrediënten op een rij kunt zetten.

Shaslicks met Italiaanse pizzaballetjes
Gemaakt van verse zuivel, bomvol calcium en eiwitten én op voordat je het weet: met Valess zet je altijd iets goeds op tafel. Zoals shaslicks met Italiaanse pizzaballetjes. Perfect als je met vrienden gaat borrelen.

Voor drie stuks: 2 uien * 2 rode paprika’s * Valess Pizzaballetjes * satéprikkers * barbecuesaus * 100 gr witte rijst * veldsla

Snij de uien in dikke plakken van ca. 2 cm. Was de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snij in stukken. Rijg een stuk paprika, een stuk ui en een pizzaballetje aan een satéprikker en herhaal totdat de prikker vol is. Zorg ervoor dat je eindigt met een stuk paprika. Gril de shaslick op een grillplaat of barbecue 5 tot 10 min. en keer regelmatig om. Serveer ze tijdens een borrel met barbecuesaus. Wil je er een complete maaltijd van maken? Kook wat rijst en serveer er veldsla bij.

Win een kookworkshop in Toscane
Wil jij wel samen met een vriend of vriendin gratis naar Toscane voor een 5-daagse kookworkshop? Ga dan naar facebook.com/valessnl, like de pagina en speel Valessimo. In deze verslavende game scoor je punten door zo veel mogelijk Italiaanse ingrediënten op een rij te krijgen. Heb je op 30 november de hoogste score, dan vlieg je kort daarna naar Toscane om de échte Italiaanse keuken te leren kennen.
De kookworkshop is inclusief vlucht, accommodatie en transfer. De winnaar krijgt uiterijk 5 december bericht.

Kijk voor meer info en recepten op viva.nl/valess of facebook.com/valess.nl