Win een midweek- of weekendverblijf op Landal Kasteeldomein de Cauwberg t.w.v. €350,-

geroosterde venkel

Bij Vrouwonline staat deze week in het teken van winnen. Iedere dag maak je kans op geweldige prijzen. In totaal geven we mee dan 100 prijzen weg! Vandaag maak je kans op een midweek- of weekendverblijf op Landal Kasteeldomein de Cauberg in Limburg t.w.v. €350,-!

Landal Kasteeldomein De Cauberg is gelegen op de top van de befaamde Cauberg. In de sfeervolle en karakteristieke appartementen vind je alle luxe die je nodig hebt! Van hieruit kunt u de prachtige omgeving verkennen tijdens een lange wandeling over de heuvels. Of genieten in het aangrenzende kuuroord Thermae 2OOO. Een bezoekje aan Maastricht of het centrum van Valkenburg mag ook niet ontbreken.

De winnaar verblijft een weekend of midweek in een standaard 4- of 6-persoonsaccommodatie en heeft de keuze uit aankomstdata tot 14 december 2015 (m.u.v. schoolvakanties en feestdagenperioden (www.landal.nl/uitgesloten). Reserveren kan vanaf 6 weken voor aankomst d.m.v. een reserveringsformulier.

Winnen?

Deze actie duurt vandaag tot 23:59 dus wees er snel bij! Meedoen is niet meer mogelijk.

Bekijk hier het overzicht van de winweek.
Niet gewonnen, maar ben je wel toe aan een voordelig weekend of (mid)weekje weg  Kijk snel voor de last minute aanbiedingen op landal.nl/lastminutes of bel 0900-8842 (€1,- per gesprek).