WIN: overnachting in ibis Sleep Academy

Op 17 mei wordt ibis Rotterdam City Centre omgetoverd tot een ware Sleep Academy waar alles in het teken staat van een goede nachtrust. Wil jij erbij zijn? Doe mee met onze winactie en win een overnachting en toegang tot het programma van de academy! VIVA geeft 2 tweepersoonskamers weg.

Heb jij moeite om in slaap te komen of krijg je je hoofd niet leeg na een lange dag? Dan is de Sleep Academy iets voor jou! Daar wordt je precies verteld wat je het beste kunt doen/laten voor een goede nachtrust. Je vindt er interessante workshops omtrent de thema’s dromen en slaap, twee soorten yoga workshops, een slaapopwekkend diner, bedtimestories en een heerlijke nachtrust in het speciaal voor ibis ontworpen Sweet Bed™ by ibis.

De ibis Sleep Academy speelt in op de trend dat men steeds slechter slaapt. Het is een slaapparadijs waar een slaapexpert, droomcoach en yoga instructrice diverse interessante workshops geven rondom de thema’s slaap en dromen. Karlijn Visser is de host van de dag en de avond wordt afgesloten met een bedtimestory van verhalenverteller en dichter Justin Samgar. Een greep uit de workshops:
• Slaapetiquette/slaapgewoontes – Do’s and dont’s voor het slapengaan
• Hoe creëer je de beste slaapomgeving?
• Dromen, waar is dat goed voor? Tips & tricks om je eigen dromen te analyseren
• Oefeningen om te ontspannen

Kortom, een relaxte dag en avond waarbij je de ins & outs over slaap te weten komt en geheel ontspannen weer aan een drukke werkweek kunt beginnen!

Bar HÔTEL IBIS ROTTERDAM CITY CENTRE - 8188

Deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben bericht gekregen.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.