Win the pearl cream van nybf t.w.v. € 36,95

geroosterde venkel

Deze actie is inmiddels verlopen! Maak kans op een potje pearl cream. Vrouwonline mag er 10 verloten!

Na de zomer kan je huid wel een extra dosis verzorging gebruiken. The pearl cream van nybf pept je huid op met een volle crème vol voedingsstoffen. Het uitgebreide algencomplex, de oesterextracten en de cocosolie revitaliseren en verstevigen je huid. Het toegevoegde parelpoeder staat bekend om zijn intensief hydraterende werking en heeft als fijne bijkomstigheid dat hij je huid direct een mooie gloed geeft. Door de stevige textuur van de crème oogt je huid voller en gezonder.
 
Alle producten van nybf zijn volledig parfumvrij en daarmee ook geschikt voor de gevoeligste huidtypes. De crème kan dan ook moeiteloos als oogcreme gebruikt worden.
 
Winnen?
Zin om je huid extra te verwennen en er stralend uit te zien? Doe dan mee en vul dit winformulier in. De actie loopt tot en met 02 september.

Helaas, deze actie is inmiddels verlopen!
 
Nybf heeft een zomeractie tot en met 31 augustus. Wie een pearl cream bestelt bij www.nybf.nl, krijgt een tweede potje gratis meegestuurd. Speciaal voor vrouwonline wordt deze actie verlengd tot en met 02 september. Vermeld bij je bestelling onder het kopje ‘opmerkingen bij uw bestelling’ Vrouwonline en je krijgt de tweede pearl cream gratis meegestuurd.