Win schoenen t.w.v. € 169,95

geroosterde venkel

Deze actie is inmiddels verlopen! Win schoenen van Wolky ter waarde van € 169,95. Vrouwonline mag 2 paar weggeven!

Ervaar het Wolky comfort op een modieuze elegante hak. Bij de nieuwe serie Experience gebruikt Wolky een paar van zijn ingenieuze troeven. De hak is hoger zonder aan comfort in te boeten. Voor de zool is flexibel rubber gebruikt, dat de schokken perfect onder de bal van de voet opvangt. Zo uitgevoerd dat er vrijwel geen warmte verlies op kan treden. Hierdoor komt er zelden een moment waarop je niet meer op hakken wilt of kunt lopen. De fijnste leersoorten zijn gebruikt voor een krachtige luxe chique uitstraling.

Wat kun je winnen
Model “Rio” van Experience is het prototype van een modieuze elegante schoen, die een ongekende souplesse en comfort schenkt aan de draagster ervan. Dit kwaliteitsvol afgewerkte laarsje is langs de bovenkant voor- en achteraan een beetje hoger en het leer is zo gestikt dat je de indruk krijgt dat er een omslag is. De verbinding tussen de twee delen is een hip knoopje dat voor de moderne toets zorgt.

Experience model Rio € 169,95 is er in de maten 36  tot en met 43 en in de kleuren zwart, bruin, cognac, rood, blauw.

Meedoen
Wil jij kans maken op deze schoenen? Vul het winformulier in en maak kans! Deze winactie loopt tot en met 22 september 2013. (Vul bij het oplossingsveld jouw schoenmaat en gewenste kleur in)

Helaas, deze actie is inmiddels verlopen!