Win één van de 10 aangrijpende boeken ‘Niets is wat het lijkt’ van Tanya Byron

geroosterde venkel

Win één van de tien boeken van ‘Niets is wat het lijkt’  dat de aangrijpende verhalen van patiënten bevat met wie de Britse klinisch psychologe Tanya Byron op verschillende afdelingen van psychologische klinieken heeft gewerkt.  Bijzondere mensen, worstelend met de uitdagingen in hun leven. Je wilt in alle gevallen weten hoe het afloopt, en dan blijkt al gauw dat niets is wat het lijkt… Het boek is verre van klinisch beschreven, het leest meer als een roman.


De Britse professor Tanya Byron heeft bijna 25 jaar werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg, en kijkt nu als een begenadigd verhalenverteller terug op de begintijd van haar carrière. Tijdens haar opleidingstijd, die vier jaar in beslag nam, leerde Byron een reeks buitengewone patiënten kennen: kinderen met eetstoornissen, mensen die het hoofd moesten bieden aan beginnende dementie, slachtoffers van seksueel misbruik, psychopaten. ‘Niets is wat het lijkt’ hanteert geen kille, klinische benadering. Byrons stijl zorgt ervoor dat je als lezer als het ware in de huid van de psycholoog kruipt. Haar verhalen grijpen je naar de keel en laten je niet meer los. Elk verhaal is bijzonder en tot op het eind verrassend.

Het blijft ook niet bij de behandelkamer, je leeft ook mee met de mens achter de hulpverlener. Tanya Byron was destijds maar een onervaren twintiger. Ze begeleidt mensen in hun ergste levenscrisis, maar weet ze zelf eigenlijk wel wie ze is? Naarmate het boek vordert en natuurlijk ook met hulp van haar vriendinnen en collega’s, groeit haar zelfvertrouwen.

Winnen
Wil jij kans maken op een van de 10 boeken ‘Niets is wat het lijkt’ van Tanya Byron?
Volg de volgende 3 stappen:

1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

2. Vul het winformulier in

3. Like Vrouwonline op Facebook
(Heb je geen Facebook? Je kunt nog steeds meedoen! Als je ons liked maak je meer kans!)

Deze actie loopt tot en met dinsdag 15 juli 2014. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.