Winactie! Dampo Hoestsiroop verlicht snel en effectief je hoest

geroosterde venkel

Stap een winkel, bus of theater binnen en de kuchen en hoestjes komen je soms tegemoet. Of misschien heb je zelf last van een hoest die je deze winter parten speelt. Geen first world problem, maar vervelend en vermoeiend is het wel.

Wist je dat…

…hoesten een natuurlijke manier van het lichaam is om de luchtwegen schoon te maken? Door hoesten worden rookdeeltjes, slijm en stof uit de keel en luchtwegen verwijderd. De keel en luchtwegen zijn bekleed met slijmvlies en deze slijmvliezen kunnen geïrriteerd raken door bijvoorbeeld een verkoudheidsvirus, vervuilde lucht, of (te) droge lucht.
…hoesten niet alleen vervelend is, maar ook erg vermoeiend kan zijn? Door hoesten raakt je keel geïrriteerd, waardoor je steeds maar door blijft hoesten – en met name ’s nachts. Want juist wanneer je gaat liggen om uit te rusten, komt die vervelende hoest vaak weer opzetten. Een liggende positie creëert minder ruimte in de luchtwegen en wanneer de slijmvliezen al opgezet zijn, zorgt dit voor een verergering van de hoest.
…hoesten niet gelijk betekent dat je verkouden bent? Hoesten kan ook komen door griep, een verminderde weerstand (inslaan dus, dat fruit!) en rokerige of slecht geventileerde ruimtes.

Tips & tricks

Gelukkig kun je de volgende tips toepassen om je hoest te verlichten.

  • Drink voldoende. Zorg dat je dagelijks zo’n zes tot acht glazen vocht binnenkrijgt, zoals water, thee en vruchtensap.
  • Vermijd koude en te droge lucht, die kan je keel en luchtwegen irriteren.
  • Blijf ook uit rokerige ruimtes, die doen geen goed voor je geïrriteerde keel.
  • Gebruik Dampo Hoestsiroop, dat snel en effectief je hoest verlicht. De siroop helpt bij de meest voorkomende hoestsoorten, in het bijzonder bij droge hoest. De Hoestsiroop van Dampo bevat het speciaal geselecteerde ingrediënt althaea, dat de keelslijmvliezen in je keelholte beschermt en de hoestprikkel vermindert. Bij hoest kun je met een gerust hart Dampo Hoestsiroop gebruiken, zodat je ongehinderd de dag doorkomt en ’s nachts lekker kunt doorslapen.

Winnen!

Kan jouw hoest wel een effectieve siroop gebruiken? Goed nieuws, want vrouwonline mag 25 keer Dampo Hoestsiroop, die de hoest snel en effectief verlicht, weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is het winformulier invullen. Wil je niet wachten om te zien of je gewonnen hebt, koop het nu al op leef.nl.

Dampo Hoestsiroop is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.