Winactie!

geroosterde venkel

Maak nu kans op één van de 20 KeepCups!

Dat Nederlanders, op Scandinaviërs na, nog steeds veruit de meeste koffie ter wereld drinken, is niet zo gek. Bij ons staat koffie drinken gelijk aan gezelligheid. En niet alleen in de ochtend. Nee, de hele dag door. Hoe we onze koffie zijn gaan drinken is natuurlijk enorm veranderd.

De grote potten met filterkoffie hebben plaats gemaakt voor individuele koffietjes. Graag niet teveel schuim, liever een milde koffiesmaak en een ouderwets klontje suiker, met caramelsmaak, graag plantaardige melk, etc etc. Deze wensen hebben we behalve thuis ook buitenshuis. Nog even en koffie to-go is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld.

Maar heb je er weleens bij stil gestaan hoeveel wegwerp koffiebekertjes er dagelijks over de toonbank gaan? Vele daarvan zijn helaas niet recyclebaar. Met alle gevolgen van dien voor ons milieu. Gelukkig is er een veel beter alternatief; De KeepCup. Gemaakt van polypropyleen dus volledig recyclebaar. Fijn om uit te drinken en goed vast te houden, zonder je handen te branden. En wereldwijd wordt deze beker door maar liefst 900.000 mensen gebruikt, mede dankzij Sustain Unlimited in ons land. Over de looks is zeker ook nagedacht. Vrolijke kleuren kunnen met elkaar gecombineerd worden. Zo creëer je je eigen KeepCup.

Wil jij ook dagelijks onnodig afval voorkomen en toch je koffie on-the-go kunnen blijven drinken, kijk dan snel op deze site. Van KeepCups mogen wij maar liefst 20 bekers weggeven aan diegene die het juiste antwoord weet te vinden op de vraag;

“Uit welk land komt de KeepCup?”

Antwoord gevonden, mail het vóór 13 oktober naar pipfoods@gmail.com o.v.v KeepCup. Vermeld tevens je naam en adres. Op 15 oktober zal hier, onder het toeziend oog van YouTube, uit alle goede inzendingen de 20 winnaars bekend gemaakt worden.

Behoor je straks niet tot één van de winnaars, maar wil je wel graag een KeepCup in huis? Vanaf €10,50 zijn verschillende soorten KeepCups te koop bij de Bijenkorf, diverse espressobars en cadeau- en designwinkels. En bij sommige verkooppunten bestaat de mogelijkheid een KeepCup samen te stellen uit de bij hun beschikbare kleuren.