Zomerspelen: Cameron Diaz introduceert de ‘wine glass challenge’

wine glass challenge

Tussen alle serieuze zwart-wit foto’s en challenges op social media door, introduceert Cameron Diaz iets luchtigers. Iets wat ook nog eens bijzonder goed past bij de zwoele zomeravonden die we tegemoet gaan. De ‘wine glass challenge’. 

Voor die challenge heb je twee mensen nodig (liefst uit hetzelfde huishouden want 1,5 meter afstand is hier knap lastig, je begrijpt) en een glas wijn.

Concentratie en buigzaamheid

Vervolgens gaan jullie als een treintje achter elkaar zitten waarbij de voorste persoon een (gevuld) wijnglas tussen haar tanden klemt. Vervolgens buigt de voorste persoon achterover met wijnglas en al zodat de achterste persoon de wijn – als het goed is – zo uit het glas kan drinken. Wij hebben het nog niet geprobeerd, maar we kunnen ons zo voorstellen dat dit makkelijker klinkt dan het is. Het is in ieder geval een opdracht die vraagt om concentratie en buigzaamheid.

Zo ziet dat er dan ongeveer uit:

De challenge is al opgepakt door verschillende influencers en beroemdheden. Hieronder zie je hoe de zusjes Elle en Dakota Fanning de uitdaging aangaan én glansrijk doorstaan.

View this post on Instagram

@ellefanning @camerondiaz 🍷

A post shared by Dakota Fanning (@dakotafanning) on

Gratis tip: ga voor witte wijn, want als het misgaat krijg je die merlot nooit meer uit je witte zomerjurk. Dat de gepensioneerde actrice de challenge voornamelijk bedacht om haar eigen wijnlijn Avaline te promoten staan we dan maar oogluikend toe; dit levert geheid avonden zomervertier op.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram

 

Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van huidkleurige panty’s en mannen die salsa dansen. @susandalstra