WK Geboortekaartjes

geroosterde venkel

Iedereenmaghetweten.nu is de online aanbieder voor geboortekaartjes en trouwkaarten. Binnen het team van de website is onlangs het unieke idee ontstaan om WK voetbal geboortekaartjes te ontwerpen. www.iedereenmaghetweten.nu is daarmee de enige online aanbieder van geboortekaartjes die inspringt op de WK Oranje koorts.

Aanstaande ouders die gek zijn van voetbal en Oranje kunnen op de website kiezen uit de unieke ‘WK collectie’. Erna Smit en Inge Smit zijn de ontwerpers van de geboortekaartjes en superenthousiast over de reacties; ‘De liefde voor voetbal, Oranje en het pasgeboren kindje blijken de perfecte combinatie voor een geboortekaartje. Wij ontwerpen de geboortekaartjes allemaal zelf. Zo kunnen wij op het laatste moment ook inhaken de actualiteit. Wij bieden geen standaard kaartencollectie, maar unieke geboortekaartjes die naar eigen wensen van de ouders worden aangepast. Daar is het succes van deze bijzondere actie mede aan te danken.’

Aanstaande ouders die in juni of juli hun kindje verwachten en nog een uniek en persoonlijk geboortekaartje zoeken kunnen kijken op www.iedereenmaghetweten.nu. Om de nieuwe wereldburger direct het oranje gevoel te geven, ontvangen de kersverse ouders bij de bestelling uit de WK collectie een gratis geschenk.