Zo is sporten leuk en sexy

geroosterde venkel

Pole Fitness
Wàt?? Jawel, mama gaat aan het paaldansen! Het is dé rage op fitnessgebied. Je leert professioneel kronkelen om een paal terwijl je ondertussen je spieren flink traint. Het paaldansen wordt afgewisseld met gogo-aerobics, waarbij jij je leert bewegen als een echte gogo-danseres. Nu nog even je eigen paal scoren op marktplaats.nl ofzo, en je bent helemaal klaar voor een privéshow voor je lief. Als eh, de kids een logeerplekje gevonden hebben!

Cardiostriptease
Juist, je kleren uitgooien en calorieën verbranden, de perfecte combinatie! Nou, eerlijk gezegd hou je je kleren wel aan in de les. Maar thuis is het natuurlijk een ander verhaal! Tijdens de lessen leer je om je soepel te bewegen en om sexy en verleidelijk te zijn. En je zet je spieren flink aan het werk. Wedden dat je elke week weer in de sportschool staat voor meer?

Yoga Booty Ballet 
Vind je yoga wat te geitenwollensokkerig en wil je liever wat meer actie? Dan is Yoga Booty Ballet echt wat voor jou. Zo krijg je wel het beste van yoga mee, maar dan in een lekker swingend tempo. Zeg maar: Jazzballet meets yoga. Lekker swingen en je krijgt er een achterwerk van staal van!

Buikdansen
Wist je dat vrouwen die buikdansen, meer bereiken in het leven dan vrouwen die dat niet doen? Het schijnt namelijk dat je door buikdansen (weer) in contact komt met je vrouwelijke kracht. En dan ben je niet meer te stoppen! Met buikdansen leer je hoe je je lichaam los maakt en je gevoel te volgen op de muziek. Buikdansen is niet voor niks een vruchtbaarheidsdans!

Eye Toy Kinetic Combat
Da’s een mond vol. Maar het komt er op neer dat jij de kids naar bed stuurt, beslag legt op hun Playstation en je eigen ‘spelletje’ erin schuift. Eye Toy Kinetic Combat is een interactief fitness programma, waarbij je je eigen personal trainer hebt (naar voorkeur man of vrouw!), die jouw vorderingen in de gaten houdt. Met jouw personal trainer bekwaam je je in een eeuwenoude vechtsport. Dus, met deze mama valt voortaan niet meer te spotten!