Zo ontwijk jij dit najaar de griep

geroosterde venkel

Kijk eens om je heen: grote kans dat er minstens vijf collega’s zitten te hoesten en te snotteren. Verkoudheid en griep heersen weer enorm. Maar met een beetje extra aandacht voor je lijf en leden kun jij je weerstand een grote boost geven. Nee, die griep sla jij dit jaar lekker over! En zo doe je dat:

  • Maak een gezonde wandeling in de buitenlucht. Het is verleidelijk om met dit weer onder een dekentje te kruipen, in het gezelschap van een grote doos koekjes en een fles wijn. Heerlijk relaxed – maar gezonder word je er niet van. Kleed je warm aan en snuif wat frisse buitenlucht op.
  • Warm jezelf daarna op met een heerlijk gezond drankje, zoals zelfgemaakte grapefruit-thee of warme rijstdrank. Hier vind je de recepten.
  • Vul je voedselpatroon aan met vitaminen. Flinndal biedt een groot, overzichtelijk assortiment vitamines waarmee jij je weerstand wat extra kunt oppeppen. Flinndal ontwikkelt producten op basis van zoveel mogelijk natuurlijke en goed opneembare ingrediënten voor een fijne prijs. Bovendien krijg je nu € 5 korting op je bestelling, als je de code BONFD2 invoert bij het afrekenen.