Zooo irritant!

Mannen: je kunt niet met en ook niet zonder ze. Wie samenwoont zal ongetwijfeld een boel ergernissen hebben. Vrouwen ergeren zich vooral aan het feit dat mannen huishoudelijke klusjes vaak laten schieten, zo blijkt uit onderzoek. Ook irritant: dat ze de tv vaak op het sportkanaal laten staan. En dan natuurlijk nog die toiletbril he… Die staat helaas iets te vaak omhoog – kunnen wij ‘m weer naar beneden duwen. En bedankt!

Slecht kokkerellen?
Maar andersom ergeren mannen zich natuurlijk ook regelmatig aan hun geliefde. Zo vinden mannen het behoorlijk vervelend dat vrouwen niet tegen kritiek kunnen op hun kookkunsten (ja, doe het dan lekker zelf!) en dat ‘wij’ het niet opmerken als hij een huishoudelijk klusje heeft gedaan (alleen met een doekje langs de meubels zwaaien, noemen we geen schoonmaken he).

Vervelende warboel
Wat óók vaak een discussiepunt in het huishouden is, is de aanschaf van huishoudelijke apparatuur. Het is misschien herkenbaar: je vriend heeft weer eens zo’n elektronisch snufje op het oog. Geluidspeakers, bijvoorbeeld. Allemaal leuk en aardig, maar dat zorgt weer voor zo’n fijne warboel van draden in het huis. En het design ervan past ook niet lang altijd in het interieur… Uit onderzoek van Philips blijkt dat 33% van de vrouwen weleens een discussie heeft gevoerd over de aanschaf van een sound-systeem. Over de prijs, het design én dus die irritante draden.

Well, no more discussion, want Philips heeft een wel heel fijn surround round systeem op de markt gebracht. Uit de draadloze (!) en slanke boxen van de E5 schalt naar keuze 2.1 stereo óf surround 5.1 geluid en ook het warm cederhout-design is smaakvol met kasjmier bekleding en lederen handvatjes. Ook héél handig is dat je met bluetooth de muziek kan streamen vanaf je pc, telefoon of tablet. Kortom, de E5 zorgt ervoor dat je in elk geval één puntje minder van discussie over het huishouden hebt.
Wat is jouw grootste (huishouden)ergernis bij je geliefde?

© beeld: Thinkstock