Milky Maaltijd

Wat minder vlees en vis, wat meer variatie in je eetpatroon; het is niet alleen duurzaam, maar ook supergezond. En met het zuivel- assortiment van Valess zet je altijd iets lekkers op tafel.

Anders dan anders
Waarin Valess verschilt van andere vegetarische producten? De filets worden gemaakt van verse magere melk, van nature rijk aan zuivel- eiwitten, onverzadigde vetten en calcium. Melk afkomstig van Campina-koeien. Samen met de unieke Valess-touch – de toevoeging van een speciaal algenextract – zorgt dat voor die unieke bite van Valess. Vervolgens worden de producten verrijkt met vitamine B6 en ijzer (= gezond) en een mix van kruiden (= lékker). Bepaald geen alledaagse vegaschijf, dus. En aan keuze geen gebrek, met maar liefst dertien Valess-variaties.

Wist je dat…

  • Voedingstechnicus Adriaan Cornelis Kweldam als eerste bedacht dat wrongel vanuit zuivel in combinatie met algen voor een vleesachtige structuur zorgt?
  • Wrongel een ander woord voor eiwitmassa is? Wél voedingsstoffen, amper vetten. Goeie deal!
  • Een schijf van Valess 15% van de ADH ijzer en 21% van de ADH vitamine B6 bevat?

Volg Anouk
VIVA’s Anouk wisselt wekelijks haar stukje vlees of vis af met Valess. Volg en tip Anouk op Twitter via @VIVA_NL, stuur een berichtje @ValessNL, of praat mee onder de #vleesvrijdag, en laat ons weten wat jij vanavond naar binnen ‘schijft’.

Ook Valess is tegenwoordig te vinden op Facebook.

Meer inspiratie? Probeer ook eens schnitzel met blauwe kaas