Jij naakt in AnyBody?

Viva’s rubriek AnyBody viert feest. De rubriek viert vrijdag haar 1000e verschijning. Dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan!

Wie kent AnyBody nou niet? Zelfs bij vele mannen is de rubriek geen onbekend fenomeen: “Ooo, die naakte vrouwen-pagina”. Ja die!

Maar waarom is deze rubriek toch zo bekend geworden? Hoofdredacteur Corinne geeft een verklaring: “Het gluren naar de anonieme, blote vrouwen die je buurvrouw of collega zouden kunnen zijn, maakt deze rubriek zo mateloos populair in Nederland. Het is net een bezoek aan de sauna. Dan vind je jezelf ook heel erg meevallen”

Durf jij het aan?
Heb jij er altijd al van gedroomd om in AnyBody te staan maar durfde je het niet aan? Grijp dan nu je kans! Maak nu online je eigen AnyBody aan. Vul je gegevens in, kies een body en bekijk jouw persoonlijke filmpje. Het lijkt wel alsof je echt het lef hebt gehad om uit de kleren te gaan!

Niks voor jou zo’n AnyBody pagina? Je kan er ook een aanmaken voor een vriendin. Vul haar gegevens in en er wordt een mail naar haar gestuurd met een link. Schrikt zij even wanneer ze op de link klikt en zichzelf terugziet in het filmpje!

AnyBody-Viva & boek!
Vanaf vrijdag ligt de AnyBody-Viva in de winkel. Een Viva die je eigenlijk niet mag missen…het is namelijk de dikste Viva ooit én ook nog een glossy! Ook verschijnt er bij uitgeverij Nieuw Amsterdam een dik boek met de beste beelden uit de 1000 Any Body’s.  Met bijdragen van onder meer: Saskia Noort, Claudia de Breij, Nico Dijkshoorn, Sara Kroos, Aaf Brandt Corstius, Herman Brusselmans en Robert Vuijsje.

Op naar de 2000?!

Foto: Privébezit