Het is bevestigd: Khloé Kardashian en Tristan Thompson zijn weer samen

Khloe Kardashian tristan thompson

In de Kardashian-huizen is het de laatste tijd maar een roerige tijd. Kim (40) en Kanye die scheiden, Kourtney (41) en Travis Baker die een sinds een aantal weken een (power) couple vormen en nu is ook Khloé (36), de derde Kardashian-zus, van de markt.

Op Instagram liet de realityster weten dat zij en former lover Tristan Thompson weer samen zijn.

Khloé Kardashian en Tristan Thompson

Voor echte fans zat deze bekendmaking er al aan te komen. De twee werden de laatste tijd steeds vaker samen gespot. En niet alleen omdat Tristan de vader is van Khloé’s dochter: True Thompson. De twee dateten al van 2016 tot 2019, maar ze hebben elkaar weer helemaal gevonden – de foto’s liegen er namelijk niet om.

Vreemdgaan

Het kan je bijna niet ontgaan zijn en het was een tijdje ’s werelds heetste nieuws: het Kylie Jenner, Jordyn Woods en Tristan Thompson debacle. In februari 2019 strandde de relatie van Khloé en Tristan nadat bleek dat hij was vreemdgegaan met Jordyn Woods, de beste vriendin van Khloé’s zusje, Kylie Jenner. Dit zorgde voor een enorme ruzie, waarin Jordyn én Tristan allebei verbannen werden uit de Kardashian familie.

Lees ook
Khloe Kardashian openhartig over fertiliteitsproblemen: ‘Een groot gezin is mijn droom’

Quarantaine doet wonderen

Maar na ongeveer twee jaar uit elkaar te zijn geweest, hebben de twee elkaar dan toch weer helemaal gevonden. Khloé en Tristan gingen samen in quarantaine gegaan en zijn weer helemaal in love. Op Tristan’s verjaardag postte ze een reeks aan kiekjes van hun gezinnetje op Instagram. “Degenen die voorbestemd zijn voor elkaar, zijn degenen die alles overwinnen en er sterker uitkomen”, aldus de 36-jarige Kardashian. De post werd overladen met positieve en lieve berichtjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Happy family

Ook de middelste Kardashian, Kim, feliciteert haar (nieuwe) zwager. In het onderschrift laat ze Tristan weten dat ze blij is dat ze hem haar broer mag noemen en dat ze dankbaar is. De reacties onder déze foto zijn een stuk minder mals. Mensen laten weten dat ze het maar wat vreemd vinden dat alles nu weer goed is. Wij zijn in ieder geval blij voor Khloé dat ze de liefde weer gevonden heeft.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Bron: Instagram | Beeld: Getty