Rachel Hazes deelt online klappen uit aan dochter Roxeanne

Rachel Hazes roxeanne

Rachel Hazes heeft zojuist publiekelijk uitgehaald naar dochter Roxeanne. En dit zelfs onder een Instagram-post van Monique Westenberg.

Monique’s volgers? Die zijn er niet helemáál over te spreken.

Roxeanne en Monique

Het drama begint wanneer Roxeanne onder een foto van Monique reageert, waarop haar jarige hond te zien is. De twee hebben na de breuk van Monique en André nog steeds goed contact en zijn laatst zelfs op een ‘zussen’-uitje geweest. ‘Fenders vriendje, gefeliciteerd’, schrijft Roxeanne dan ook in de reacties.

Uithaal

Rachel vindt het nodig om op haar dochters reactie te reageren met een keiharde sneer: ‘Hij had beter vriendjes met Davinci kunnen worden in plaats van hem na 9 jaar weg te doen! Schaam je…’

Lees ook
Roxeanne Hazes geeft goede raad: ‘Vergelijk jezelf niet met anderen’

Tegenreacties

Maar volgers van Monique zijn totaal niet over Rachel’s reactie te spreken. Ze krijgt namelijk enorm veel boze tegenreacties als: ‘Rachel, jij moet je schamen en niemand anders’, en ‘Jij bent echt een triest walgelijk wijf. Jij houdt nooit op! Waarom deze reactie bij Monique, daar wilde je toch niks mee te maken hebben, maak je druk om dat nare jong van je in plaats hier een reactie naar je dochter te schrijven!’ Roxeanne’s verloofde Erik heeft aan Shownieuws laten weten dat ze er verder niet op gaan reageren.

Niet goed samen

Het gaat al een langere tijd niet goed tussen moeder en dochter Hazes. Onlangs kwamen beelden vrij van de André Hazes documentaire en Roxeanne liet op Instagram weten dat ze heel erg gekwetst is om de privébeelden die zijn gebruikt, waarvoor ze geen toestemming heeft gegeven. ‘Deze beelden liggen nu op straat. Dat doet extra veel pijn.’ En moeders, die staat wél volledig achter de docu.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief 

Bron: Shownieuws, Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram