“We zagen elkaar voor het eerst naakt”

Brenda (21) stond vorig jaar met haar vriendin Anouska in Viva 42. “De avond voor de shoot ging ik met Anouska even wat drinken in de kroeg. Toen ik haar vertelde dat ik me op had gegeven voor Anybody was ze direct enthousiast. Zij wilde ook! 

Ik heb de volgende ochtend meteen gebeld en het mocht, dus toen poseerde ik niet alleen, maar samen met haar. Wel spannend, want het was de eerste keer dat we elkaar volledig naakt zouden zien.

Het viel ons meteen op dat we qua lichaamsbouw erg op elkaar lijken. We zijn allebei niet zo lang en ook onze cupmaat is ongeveer hetzelfde. Ik was wel een beetje nerveus, want het is toch iets heel nieuws. Gelukkig was de shoot heel relaxed. De sfeer was heel ontspannen en er werd echt de tijd voor ons genomen.

In het interview gaven Anouska en ik aan dat we ons wilden laten harsen voordat we op vakantie zouden gaan. We hebben drie weken alles laten staan maar helaas waren de haartjes nog steeds te kort, dus toen hebben we het vertrouwde scheermesje maar weer tevoorschijn gehaald.

Ik vind het resultaat van de shoot erg geslaagd. Het zijn echt mooie, nette foto’s geworden. Wel viel het me op dat ik nogal licht afsteek naast Anouska, dus ik heb meteen maar even een zonnebankje gepakt.”