Adviezen van Lize: ‘Jij laat hem jou toch ook niet vertellen wat je met je leven moet?’

lize korpershoek

Wat te doen met divakatten en onbegrijpelijk mannengedrag? Social media-sensatie Lize Korpershoek (32) weet raad.

Foto Astrid Zuidema

Hey Lize,

Ik (37) ben al jaren goede vrienden met mijn ex. Ik trek het alleen niet dat hij (32) sinds kort een relatie heeft met een ‘kind’ van 21. Hij vindt dat ik hem z’n geluk niet gun, ik vind het oprecht smerig. Stel ik me aan? Of heb ik een punt qua verschil in levensfase?

Groetjes!

Lize: ‘Hoi! Wat vervelend dat je dat zo heftig voelt. Ben je misschien ongerust dat dit meisje hem alleen maar gebruikt en wil je hem behoeden voor liefdesverdriet? Of ben je altijd al een beetje onzeker geweest over het feit dat jij ouder was? (En was je bang dat hij ervandoor zou gaan met een jongere vrouw?) Het is verstandig om dit ff met jezelf uit te zoeken. Wat het ook is; je voelt een hoop afkeer waar noch jij noch hij iets aan heeft. Jij bent nu degene die de vriendschap negatief beïnvloedt en dat is zonde. Je moet hem laten en vertrouwen in zijn liefdeskeuze. Jij laat hem jou toch ook niet vertellen wat je met je leven moet? Sterkte!’

Ook een prangende levensvraag voor Lize? Mail naar redactie@viva.nl en check Lize’s YouTubekanaal voor meer advies. 

Meer ‘Adviezen van Lize’ lees je in VIVA 38. Het nummer ligt van woensdag 19 t/m dinsdag 26 september in de winkel of kan je hieronder online bestellen. Het artikel is ook te lezen op Blendle.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «