Anti-dip-tips voor je telefoon

Iedereen heeft wel eens zo’n dag dat het even niet meezit. Het liefst wil je dan weer zo snel mogelijk uit je dip komen en dat kan op allerlei manieren; lekker eten, een goed gesprek met een vriendin, keihard meezingen met je favoriete cd of gewoon alles even flink van je afmopperen. Ben je onderweg, aan het werk of heb je om andere redenen even geen mogelijkheid om je op eigen wijze af te reageren? Grijp dan je telefoon voor deze instant-opvrolijkers!

Pinterest
Pinterest is bijna niet meer weg te denken uit het hedendaagse internet-landschap, al is de site in Nederland nog steeds minder populair dan in veel andere landen. En dat terwijl de site ook nog een hele fijne app heeft waarmee je ook op je telefoon simpel en snel kan zoeken naar inspirerende foto’s. Als je even geen zin hebt in blije selfies en andere foto’s van vrienden die schijnbaar geen rotdag hebben, laat je Instagram links liggen en zoek je in plaats daarvan op Instagram naar foto’s van de dingen die jou blij maken. Tip: maak een speciaal board aan met deze blijmakers zodat je de volgende keer dat je een baaldag hebt meteen naar je eigen persoonlijke vrolijke fotocollectie kan gaan!
Playstore/Appstore

Kim Kardashian: Hollywoodkardashian
Een personality-game rondom Kim Kardashian – maar eigenlijk heb jijzelf de hoofdrol. Als simpele kledingzaak-medewerkster krijg je op een dag Kim herself als klant, en omdat je haar goed helpt en haar de kleding gratis meegeeft (?!), helpt ze je aan een carrière. Door je met de juiste kleren aan op de juiste feestjes te vertonen, stijgt je ster langzaam. En natuurlijk steunt Kim je door dik en dun – een betere ego-boost is bijna niet te bedenken, toch?
Playstore/Appstore

365 Days of Flow
Ben jij iemand die inspiratie haalt uit spreuken en overdenkingen? Dan zit je goed bij deze app. Het tijdschrift Flow geeft je dagelijkse inspiratie, digitaal minstens zo mooi vormgegeven als het blad zelf. De app kost 1,79 en heeft onder andere de mogelijkheid je favoriete spreuken ook weer te delen met anderen.
zeevarkenPlaystore/Appstore

Strange Animals
Deze app zet gegarandeerd je gedachten op iets heel anders. In Strange Animals zijn foto’s verzameld van de vreemdste dieren die er maar bestaan. Dieren met een gekke vorm of kleur, dieren waarvan je nooit wist dat ze bestonden, hier verzameld en in quizvorm, zodat je meteen je kennis kan testen. Geef toe, als je zo’n zeevarken ziet, kun je toch niet anders dan je meteen beter voelen?
Playstore/Appstore

Lees hier meer blogs van Jedidjah
Foto: Darion