De leukste apps om Tweede Paasdag door te komen

apps pasen

Tweede Paasdag. Waarschijnlijk ben je de eieren wel zat, met een beetje pech is het net niet mooi genoeg weer om in de tuin te gaan zitten, en die meubelboulevard ken je nu ook wel. Wat nu?
Hier zijn de leukste (gratis) apps om Tweede Paasdag goed door te komen!

Egg A Sketch
Eieren beschilderen is geen onverdeeld genoegen. Ze blijven nooit vastzitten in dat zogenaamd handige plastic draaiding, je knijpt er te hard in waardoor ze breken en de verf loopt altijd uit. Schuilt er stiekem wel een ei-Picasso in je, dan kan je aan de slag met Egg A Sketch. Lekker veilig op je telefoon of tablet draaien en schilderen zoveel je wilt.


http://media.viva.nl/m/m1mxkp5cfjtw.jpg

The Pope App
We wisten al dat de Paus twitterde, maar er is ook een officiële Pope App, met onder andere webcams die gericht staan op het St. Pieterplein. Zo kun je live bekijken of de Paasbloemen uit Nederland er ook op Tweede Paasdag nog mooi bij staan. Ben je meer op zoek naar een interactieve Katholieke ervaring, dan kan je terecht bij Vatican Temple Run, waarin je Paus Franciscus door Vaticaanstad moet laten rennen.

Myhomeshopping
Wil je toch naar de meubelboulevard, maar heb je geen zin in lange rijen voor de parkeergarages? Dan is Myhomeshopping misschien een uitkomst om vast wat inspiratie op te doen. Je vindt hier veel favoriete woonwebshops en kan zo makkelijk allerlei producten bekijken en vergelijken.

Frühlingsgedichte
Genieten van het voorjaar en literatuur snuiven tegelijkertijd? Deze app staat vol met Duitse voorjaarsgedichten, omrand door plaatjes van bloeiende bloemen. Een beetje tuttig maar ook wel heel vrolijkmakend, en goed om je Duits eens op te halen.

Tamago
Als je je echt verveelt, kan je altijd nog Tamago spelen. Lekker zinloos 1.000.000 op een eitje tikken en dan maar hopen dat er deze keer een Paaskuikentje uitkomt…