De vijf beste apps voor voetbalhaters

Ja hoor, het WK is begonnen. Iedere avond voetbal, voorbeschouwingen, nabesprekingen en straten vol oranje vlaggetjes. Niet in de voetbal-stemming? Kan die bal jou gestolen worden? Dan hebben we hier voor jou de vijf beste apps om de komende weken door te komen.

1. Bounden
BoundenPlayed3Niet dribbelen maar dansen met deze geweldige app, ontwikkeld door het Nederlandse GameOven. In Bounden hou je samen je iPhone vast om vervolgens de meest bijzondere danspassen uit te voeren – of in de knoop te raken… Gemaakt in samenwerking met het Nationaal Ballet, maar je hoeft echt geen ballerina te zijn om hier plezier mee te hebben. Een Android-versie is in de maak, kosten 3,59.
Playstore/Appstore

2. Secret
VIVA van afgelopen week gelezen? Het thema ‘ballen’ zet zich voort in deze nieuwe app, en dan vooral de corpsballen. Secret is een app die bedoeld is om anoniem geheimen te delen met bekenden en onbekenden, maar lijkt vooralsnog in Nederland overgenomen door corpsstudenten die lekker brallen over hun superioriteit en hun feestjes. Desalniettemin zit er soms een juweeltje tussen de gedeelde geheimen, en is de app bovendien mooi vormgegeven. Eentje om juist nu te downloaden, want ik vermoed dat de populariteit snel weer af zal nemen.
Playstore/Appstore

3. 7 minute workout
Om sportief te zijn, heb je helemaal geen 2 keer 45 minuten nodig. Met de 7 minute workout werk jij aan je bikinilijf en zodra het voetbal afgelopen is, ben jij klaar voor die zonvakantie. Als je meer dan 7 minuten per dag aan je lichaam wil besteden, kan je ook nog specifieke workouts erbij kopen voor 1,79 per stuk, maar deze basis-workout (met trainingssysteem) is gratis.
Playstore/Appstore (ook voor iPad)

screen568x5684. Natuurmonumenten
Wat is er leuker dan een middagje onbezorgd de natuur in? Met de app van Natuurmonumenten ontdek je de beste plekken om te hardlopen, wandelen of fietsen. Vind de mooiste en verrassendste delen van Nederland – ze zijn vaak dichterbij dan je denkt!
Playstore/Appstore

5. QuizUp
Er is weer een nieuwe spelletjes-app die de wereld verovert; met QuizUp kun je tegen je vrienden spelen en quizvragen beantwoorden in allerlei categorieën. Lekker om tussendoor te doen terwijl je op de bank met een half oog naar de wedstrijd zit te kijken. Zorg alleen dat je niet te hard juicht als je een ronde wint – dat mag alleen als er een doelpunt is gevallen…
Playstore/Appstore

Lees hier meer blogs van Jedidjah

Foto: kaarsten / 123RF Stockfoto