Blinde roddels

Blind items, ik ben er dol op. Dat zijn roddels – die erg vaak vallen in de categorie ‘supersappig’ – waarbij niet wordt verteld over wie het gaat. Dit om grote rechtszaken en andere narigheid te voorkomen. Het kan bij deze items gaan om kleine dingetjes, maar ook big secrets, zoals vreemdgaanschandalen of drugsverslaving. Er worden wel wat hints in de roddels gedropt, zodat je vaak toch een donkerbruin vermoeden hebt wie de hoofdpersoon in kwestie is.

Ik heb een paar juicy blind items – en mogelijke ‘verdachten’ – bijeengesprokkeld. Roddelen jullie met me mee?

We beginnen met een ouderwets schuinmarcheerdersverhaal. Deze rapper/ondernemer/presentator is zogenaamd supergelukkig met zijn vrouw, een A-list-zangeres die al ruim twintig jaar aan de muzikale top staat (oke, de laatste tijd wat minder). De man in kwestie heeft echter niet genoeg aan haar, want hij laat zich regelmatig verleiden door de jongere dames die hij tegenkomt op zijn werk. En dan blijft het niet bij alleen flirten. Foei!
Antwoord: Nick Cannon en Mariah Carey

Een heel bitter, en eigenlijk best naar verhaal. Dit stel speelde een koppeltje in een populaire en muziekrijke tv-serie. Ook in het echte leven waren ze verliefd. Waren, want de mannelijke helft van het stel is er helaas niet meer. Goed, de showbizzkenners weten nu wel om wie het gaat. Maar aan die verliefdheid was weinig echt. De twee waren goede vrienden, maar deden alsof ze een stel waren – allemaal om de publiciteit van hun tv-show gaande te houden. Ze zouden zogenaamd uit elkaar gaan als de serie ook stopte. Nu er een tragisch einde aan zijn leven is gekomen kan dat allemaal niet meer, en moet de actrice voor altijd met een groot geheim leven. Pfoe.
Antwoord: Cory Monteith en Lea Michele

Eentje vers van de pers. Deze ster is geen standaard handsome man, maar heeft desondanks heel wat knappe vrouwen aan de haak geslagen. De vraag is hoe, want hij houdt er nogal rare seksuele trekjes op na. De ster heeft ernstige smetvrees. Zo erg dat hij nooit seks heeft in zijn eigen slaapkamer, want blijkbaar is dat te onhygiënisch. Nee, liever neemt hij zijn vriendinnetjes mee naar een hotel. En als het dan eenmaal tot de daad is gekomen, dan houdt hij z’n ondergoed aan. Ja, je leest het goed.
Suggesties: John Mayer, Seth MacFarlane

Dan een iets meer luchtige roddel ter afsluiting. Deze A-list-actrice is geobsedeerd met gezond eten. Ze schreef er zelfs al boeken over. Quinoa, bessen, groentenshakes, dat is het enige wat deze ster naar binnen werkt. Junkfood is uit den boze en ook haar kinderen is geen snoepje gegund. Wat blijkt: de actrice snackt sneaky regelmatig een hamburger bij de McDonald’s. Niks mis mee, maar als je predikt superhealthy te leven, kan dit haar imago weinig goed doen. Haar hypocriete gedrag schijnt ook de reden te zijn waarom haar ex-beste vriendin (tevens een wereldberoemde ster) de vriendschap met haar verbrak.
Antwoord: Gwyneth Paltrow en Madonna

Kennen jullie nog leuke blind items?

Bron beeld: still filmpje