Blog MissFlirt: Mijn geheime voornemen!

En dan zit de kerst er alweer op; de kalkoen is verslonden, de mannen van 3FM hebben het glazen huis verlaten, Mariah is weer van de radio verbannen, we hebben een traantje weggepinkt bij All You Need is Love en de sneeuw is gevallen en alweer bijna verdwenen. Op naar 2015.

Goede voornemens

Ik kan er niks aan doen, maar in die dagen tussen kerst en oud & nieuw krijg ik ineens het gevoel dat ik moet nadenken over goede voornemens. Wat wil ik eigenlijk in 2015? Juist nu ik even vakantie heb, rijzen dit soort vragen ongewild naar boven. De terugkerende items zijn meestal de sportschool bezoeken, minder koekjes eten en meer quality timen met vriendlief. Althans, op 31 december dan. Want op 1 januari prop ik nog altijd enthousiast de laatste oliebollen naar binnen en vind ik dat ik nog niet met sporten hoef te beginnen. Maandag is vroeg genoeg. Toch?

Maandag

En dan is het maandag. De wekker gaat belachelijk vroeg. Altijd wennen na zo’n lekkere uitslaapvakantie; opstaan en op tijd komen is vandaag al een sport op zich. Dit resulteert in dat de eerste week gebombardeerd wordt tot ‘wenweek’, waardoor ik mezelf vrij geef van de sportschool en heus nog wel een keer van een stoommaaltijd mag genieten. En zo is het al gauw weer half januari, zit ik weer in m’n oude patroon en is het enthousiasme over de voornemens net zo hard naar beneden gekelderd als dat het destijds ontstaan is.

Seks is het antwoord

Dit jaar niks van dat. Mijn voornemens gaan slagen! Nooit gedacht dat het zo simpel kon zijn. Wat nou sportschool? Wat nou agenda’s naast elkaar leggen? Met dit voornemen vliegen de kilo’s eraf bij de gedachte alleen al! We moeten gewoon meer seksen! Niet alleen krijgt je relatie een dikke vette boost, ook de weegschaal wordt er blij van, blijkt seks een eventuele griepvirus de kop in te drukken, zorgt het ervoor dat je er jonger en fitter uitziet en verhoogt het je eigenwaarde, ladies. Hatseklats! Hier laat ik in ieder geval geen gras over groeien. Dit jaar gaat mijn voornemen op oudjaarsdag al in en kan ik me ’s avonds ongegeneerd op de schaal oliebollen storten. Happy new year!

Door: FleurFlirt

CC foto: Mysi