Blog MissFlirt: Spice up your sexlife in 2015

Helemaal geen gek idee om in 2015 eens wat meer quality time vrij te maken voor je sexleven. Juist als je langer bij elkaar bent, val je makkelijk in herhaling. Wat kun jij doen om jullie bestaan tussen de lakens een boost te geven? Lees deze vijf tips!

1. Verleid hem

Hoe vaak is hij degene die de eerste move maakt?! Meestal? Dan is dit hét moment om de rollen om te draaien! Juist als jij degene bent die de eerste stap zet, zul je zien dat het resulteert in een spetterende vrijpartij.

2. Koop sexy lingerie

Do we need to say more?! Elke man kun je direct om je vingers winden met een mooi setje. Goeie reden om jezelf eens flink in de watten te leggen bij de lingeriewinkel. Deze pinterestpagina heeft prachtige lingeriesetjes om je alvast te inspireren.

3. Ontdek zijn turn-on

Om hem helemaal in te pakken is het belangrijk om te weten wat hem opwindt. Natuurlijk kun je – na al die tijd – wel een lijstje opsommen, maar wellicht zijn er ook dingen die nog nooit uitgesproken zijn. Vindt hij een blowjob, aftrekken of penetratie het fijnst? Houdt hij van dirty talk of geblinddoekt worden? Juist die dingen zijn leuk om samen te bespreken en natuurlijk tot uitvoering te brengen!

4. Zijn erogene zones

Ben je hem flink aan het verwennen, ga dan eens uitgebreid op ontdekkingsreis rondom zijn penis. Juist de gebieden daaromheen – zoals zijn ballen, de perineum en anus – zijn super gevoelig en lenen zich perfect om hem op te winden.

5. Standjes

Ga je over tot de echte sex, dan is 2015 hét moment om nieuwe standjes te ontdekken. De missionaris en doggystyle zijn heerlijk, vertrouwd en misschien vind je die wel het allerfijnst, maar niet per sé het spannendst. Juist als je deze standjes al vaak doet, is het extra hot als je iets nieuws probeert. Wat dacht je van lepeltje-lepeltje of duik er zelf eens (omgekeerd) bovenop zodat hij uitzicht heeft op jouw billen terwijl jij het werk doet. Hoe dan ook, experimenteer met bovenstaande tips en je hebt in no time jouw sexleven een flinke boost gegeven!

Heb jij nog gouden tips om hem te verleiden? Deel ze met ons!

Door: FleurFlirt
CC foto: Zoe