Blog Sophie: De geile huisvrouw

sophie

Een bioscoop in Eindhoven. Gevuld met vrouwen. Kreunende vrouwen. Ja, zelfs vrouwen die maar bleven kreunen toen de film eenmaal was afgelopen. Was ik daar één van? Abso-fucking-lutely!

Ja, ook ik ben verworden tot een leeghoofdig, kwijlend wezen, dat wegdroomt bij haar verleden, toen alles kon, mocht en ook gewoon gedaan werd. En nu ben ik moeder en oh ja… ook getrouwd.

De carrousel

Met wie zou ik het nog willen doen, vroeg GL me laatst in de auto. Ik haalde mijn schouders op. Ik was volledig tevreden met hem natuurlijk. Geen haar op mijn hoofd die hem zou vertellen van de carrousel, hoewel we dat eigenlijk best wel weten van elkaar. Hardop uitspreken is echter iets heel anders.

Ik hoorde voor het eerst van de carrousel van mijn neef Italiano en was er meteen weg van. Ook al is het bedoeld voor mannen, geloof ik. Stel de man gaat naar bed, of douchen of nou ja, iets waarbij hij volledig zijn eigen gang kan gaan. Hij gaat er dan vervolgens eens goed voor liggen of zitten. Hmm, denkt hij, en in zijn hoofd verschijnt een carrousel met verschillende knappe en natuurlijk vooral geile vrouwen. Wie zal ik eens nemen vandaag? Wordt het Jenna Jameson of Mariah Carey, of toch die sexy juf van de school van de kinders? Hij kiest er één uit en gaat daar eens lekker op liggen/zitten tossen.

Wachtrij

Ja, het was iets voor mannen. Nou, think again! Mijn carrousel zit inmiddels zo vol dat er een wachtrij staat. Niet dat GL dat hoeft te weten. En bovendien deel ik velen uit die carrousel met heel veel andere vrouwen.

mike

En ja, voordat ik moeder van drie kinderen was en nog lekker single door het leven ging (toegegeven: heel vaak was dat niet), vond ik het altijd een beetje zielig. Van die stokoude dertigers, die milfs, die dan bij een film helemaal zaten te soppen vanwege een acteur. Kom op zeg, alsof je sexleven ophield als je eenmaal gesettled zou zijn.

Nou, nu kan ik vertellen: het houdt niet op. Echter, zo vrij en vrolijk als vroeger is het ook niet meer. Ten eerste is er die alles dodende vermoeidheid als er eenmaal kinderen zijn. Daarnaast zijn diezelfde kinderen in staat hun eigen bed uit te komen en ineens voor je neus te staan. Ook op de wat intiemere momenten, zeg maar. En tot slot is er die man. Die man van wie je weet waar hij zijn neussnotjes laat. Die man die scheten en boeren laat, omdat je de schaamte allang voorbij bent. Ja, die man. Nou probeer hem nog maar eens te zien als een woeste, sexueel aantrekkelijke hormoonkrijger die je alle hoeken van de kamer laat zien. Ja.daniel

Kom hier, Daniel

Dus zat ik gisteren behoorlijk mee te soppen met Magic Mike XXL. En kon het me geen reet schelen waar de film over ging, zolang ze hun kleren maar uit bleven trekken. Sterker nog: ik was één van die vrouwen die ongelovig bleef zitten toen bleek dat de film afgelopen was. En op de gang, met mijn tong op mijn knieën, Daniel Craig op zijn filmposter eens goed vastpakte. Die terug in de auto naar huis met haar vriendin alleen maar over sex kon praten. En die toen ze thuiskwam, meteen naar boven sjeesde.

Alwaar haar man volledig uitgeput in een zeer diepe slaap lag met twee kinderen naast hem in bed. Nou ja, gelukkig is er de carrousel.

Beeld: Heidi Wils