Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

Blog Zimra: Gewoon doen, die outfit

blog zimra geurts

We hebben allemaal van die momenten dat we een kledingstuk online of in de rekken spotten waarvan we denken: tof… maar niet voor mij. Want het staat bij jou toch niet zo mooi als op dat model en nu je beter kijkt, het is misschien ook net wat te gewaagd voor ‘gewoon’ hier, in Nederland. Maar zeg eerlijk: hoe vaak dragen jullie op vakantie net even wat spannendere kleding? Dat jurkje dat je bij een buurtbarbecue nóóit zou aantrekken of die haarband die je thuis al snel overdreven zou vinden.

Laat ze kijken

De reden van dat doe-maar-normaal-denken: we zijn allemaal weleens onzeker over wat anderen van je look kunnen vinden, en dat trek je je thuis nou eenmaal sneller aan dan over de grens. Daarbij: in het buitenland is de kans een bekende tegen het lijf te lopen nihil, dus dat risico is mooi getackeld.

Toch jammer, want als jij je ergens mooi en sexy in voelt, zou de mening van een ander niet moeten uitmaken. Nu is Nederland natuurlijk geen Los Angeles en word je, als je hier iets gewaagders aantrekt, al snel van top tot teen aangekeken. Laat ze lekker kijken, zou ik zeggen. Misschien steken ze er nog wel iets van op of durven ze zelf ook iets aan te trekken dat ze normaal gesproken alleen in de vakantiekoffer meenemen.

Rock die straat

Het leven is echt te kort om je druk te maken over de meningen van de mensen om je heen die niks betekenen in jouw leven. En de periode waarin je nog met zulke outfits wegkomt, is helemáál kort. Al zal dat jurkje op de paspop inderdaad anders staan bij jou – want ja, we zijn nou eenmaal niet allemaal real life mannequins – toch is het al een overwinning. Blijf vooral passen wat je leuk vindt, dan scoor je vaak genoeg iets tofs dat jou super staat. Kun jij mooi je eigen, vertrouwde straat rocken. Zimra Geurts (24) is model en werd in 2011 benoemd tot Playmate of the Year. Wekelijks deelt ze haar tips en ervaringen op VIVA.nl.

Lees ook:

Speel hard to get
Bilmassage

SM

De druk van social media

Sexspeeltjes: gewoon doen

Kijk niet naar cellulite!
Wees onverantwoordelijk met je geld
Probeer geen #fitgirl te zijn
Zo kom je onder een afspraak uit
Naaktshoot 2.0

Beeld: Hans-Peter Velthoven