Blog Zimra: In februari op zonvakantie

blog zimra geurts

Eind januari vertrek ik samen met mijn liefje op vakantie naar Zuid-Afrika, waar we bijna een maand lang verblijven bij mijn familie.

Maar, behalve dat een reis an sich natuurlijk heerlijk is, is een zonvakantie ook goed voor je lijn! Als je naar een plek gaat waar het bikini-weer is, start je al veel eerder met de bewustwording dat je bijna weer in je zwemoutfit moet. Vaak begin je toch net iets te laat met de voorbereidingen om iets strakker in je lijf te zitten voor de zomermaanden, en op deze manier zorg je ervoor dat je ruim op tijd weer helemaal bikini-proof bent!

Bikini-bewustwording

Zo kan je zonder stress de warmere dagen hier in Nederland in. Nu is het misschien wat te laat om nog een vakantie te boeken in februari, maar misschien kun je samen met je vriendinnen of partner nog een gezellige, niet al te dure trip boeken voor in maart of april. Dat begint je zogenaamde ‘bikini-bewustwording’ nu al en ben je rúim op tijd om in goeie bikini-shape te zijn voor de Nederlandse zomer!

Hang ook de toerist uit

De enige valkuil in deze ‘methode’ is dat je kans hebt om wat aan te komen tijdens je vakantie. Daarom heb ik hierbij nog een tip die je daarbij kan helpen. Probeer tijdens je reis ook af en toe lekker actief te zijn! Vakantie is natuurlijk vooral bedoeld op lekker te luieren, chillen en bij te komen, maar het kan ook leuk én bevorderlijk voor je lijn zijn om hier en daar de toerist uit te hangen. Ga eens lekker rondwandelen, de boel bekijken. Of misschien hebben ze wel hele toffe wateractiviteiten! Vaak kan je op vakanties ook mee op hele coole hikes, dus het is de moeite waard om uit te zoeken wat op jouw bestemming de ‘actieve’ mogelijkheden zijn. 🙂


Zimra Geurts (24) is model en werd in 2011 benoemd tot Playmate of the Year. Wekelijks deelt ze haar tips en ervaringen op VIVA.nl.

Lees ook:

Shop je slank
Wees onverantwoordelijk met je geld
Probeer geen #fitgirl te zijn
Zo kom je onder een afspraak uit
Naaktshoot 2.0
Volgend jaar geen kerststress

Beeld: Hans-Peter Velthoven